Manchester United Romelu Lukaku Anglia

"Cine i-ar putea spune NU lui Man United?" Prima declaratie a lui Lukaku dupa transferul de peste 100 mil €

Lukaku a refuzat-o pe Chelsea pentru a ajunge din nou sub comanda lui Jose Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2017, 16:46
Data actualizarii: Duminica 09 Iulie 2017, 16:54

Romelu Lukaku a facut vizita medicala in Los Angeles si urmeaza sa fie anuntat oficial ca fiind noul jucator al lui Manchester United.

"Cine ar putea sa spuna nu celui mai mare club din lume? Cel mai bun stadion din Anglia. Cei mai tari fani. Este oportunitatea perfecta. Am spus mereu ca vreau sa joc pentru o echipa care se lupta pentru fiecare trofeu existent.

Cred ca Manchester United, in acest moment, vrea sa fie forta dominanta. Daca privesti istoria clubului e suficient. Sa devin parte din acest club este ceva ce mi-am dorit foarte mult. Sunt recunoscator pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o.

Eram deja hotarat. Mi-am dat cuvantul si nu m-am mai uitat inapoi. Eram deja pregatit mental sa fac parte din echipa. Este o oportunitate pe care mi-am dorit-o de cand eram copil. Cand Manchester United m-a cautat, nu m-am gandit de 2 ori. Sunt incantat si sper sa fiu parte din istoria clubului" a spus Lukaku pentru ESPN.

Manchester United va plati 85 de milioane de lire sterline, plus alte 20 milioane de lire conform clauzelor din contract.

Modifică setările cookies