Cel mai nebun final de meci! Au cerut penalty in prelungiri, pe contraatac au primit gol! Ce s-a intamplat in urmatoarele 5 minute

Cel mai nebun final de meci! Au cerut penalty in prelungiri, pe contraatac au primit gol! Ce s-a intamplat in urmatoarele 5 minute

Un meci din liga a 3-a engleza a avut un final incredibil!

Ultima clasata din League One, al 3-lea esalon din fotbalul englez, Bradford City a trecut prin momente incredibile pe terenul celor de la Oxford United, echipa aflata pe locul 22 inaintea etapei. In minutul 90+3, cei de la Bradford au cerut penalty, insa arbitrul Andy Davies a decis sa lase jocul sa continue.

Cei de la Oxford United au plecat rapid pe contraatac si au reusit sa marcheze prin Mackie, spre bucuria fanilor gazdelor. Arbitrul s-a dus insa sa se consulte cu asistentul sau si a decis sa anuleze reusita si sa acorde penalty pentru Bradford!

Lucrurile nu au ramas asa! La 3 minute distanta, dupa protestele celor de la Oxford, Davies si-a schimbat din nou decizia si a validat reusita! Oxford a castigat cu 1-0 si a urcat pana pe locul 19! Daca invingea, Bradford ar fi ajuns la 39 de puncte si urca de pe locul 24 pana pe 22. Ultimele 4 locuri retrogradeaza din League One.

 

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Negociatorii Marii Britanii și ai UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit. Ce urmează
BRAT