Arsenal si-a ales antrenorul de la o rivala din Premier League! Guardiola si-a dat acceptul
Joi 17 Mai 2018, 17:32

Arsenal si-a ales antrenorul de la o rivala din Premier League! Guardiola si-a dat acceptul

Plecarea lui Arsene Wenger da startul unei noi ere pe Emirates!

In pole position sa o preia pe Arsenal e fostul capitan al 'tunarilor', Mikel Arteta! Acum secund al lui Pep Guardiola, Arteta e considerat de conducere cea mai buna varianta pentru noul Arsenal. Catalanii de la Sport scriu ca Arteta a avut deja o intalnire cu Guardiola, in care i-a cerut acceptul pentru a negocia cu fosta sa echipa. Pep nu s-a opus, astfel ca numirea lui Arteta poate fi o chestiune de zile.

The Sun anunta ca si Thierry Henry ar avea sanse sa-i ia locul lui Wenger. Presedintele Gazidis ar fi programat o intalnire cu Henry in zille urmatoare.

"Arteta are toate calitatile pentru a fi antrenor la Arsenal. A fost un lider, e pasionat si cunoaste clubul. Stie ce e important pentru Arsenal, a fost capitan, de ce sa nu-l vad antrenor?", a comentat Wenger pentru BeIn, intrebat de posibilitatea ca Arteta sa fie alesul pentru gigantul din nordul Londrei.

Arteta, 36 de ani, a jucat la Arsenal intre 2011 si 2016. In cariera a mai trecut pe la Barcelona, PSG, Rangers, Sociedad si Everton.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Statul spune că o familie cu 2 copii poate trăi rezonabil cu 2.600 lei/ lună. Cum a calculat