Balotelli a redevenit SuperMario! Gol de senzatie al atacantului lui Liverpool, portarul n-a avut replica la aceasta executie

Autor: Sport.ro
Sambata 01 Noiembrie 2014, 10:50

	Balotelli a redevenit SuperMario! Gol de senzatie al atacantului lui Liverpool, portarul n-a avut replica la aceasta executie

Criticat dur pentru evolutiile de pana acum la Liverpool, Mario Balotelli e in revenire de forma

Doar doua goluri a marcat Mario Balotelli pentru FC Liverpool de la revenirea in Anglia, 16 milioane de lire platind vice-campioana Angliei celor de la AC Milan pentru atacantul de 24 de ani. Niciunul dintre cele doua goluri nu au fost insa in Premier League, ci in grupele Ligii in partida cu Ludogorets si in Cupa Ligii impotriva lui Swansea.

Reusita impotriva galezilor a venit insa intr-un moment extrem de important - in minutul 86 al meciului, cand Swansea conducea cu 1-0. Cei de la Liverpool au reusit apoi sa marcheze in prelungiri si sa obtina calificarea in turul urmator.

Balotelli e anuntat titular in partida de astazi contra lui Newcastle iar Super-Mario a aratat ca e in revenire de forma si la antrenamente - el a reusit un gol superb cu calcaiul printre picioarele portarului!
 

 
Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT