Au aparut imagini cu vila INCENDIATA de Balotelli cu artificii! Cum a ajuns sa arate o casa de 3,5 milioane de euro! FOTO

Au aparut imagini cu vila INCENDIATA de Balotelli cu artificii! Cum a ajuns sa arate o casa de 3,5 milioane de euro! FOTO

Mario Balotelli a deventi faimos in intreaga lume, dupa ce si-a incendiat propria casa cu artificii in 2011. 

Daily Mail a intrat in posesia unor imagini din vila de 3,5 milioane de euro incendiata de un prieten al lui Mario Balotelli cu o seara inaintea derby-ului cu Manchester United in Premier League. O baie a fost distrusa din cauza artificiilor, dar pagubele s-au existins si la alte camere si l-au costat 500.000 de euro pe fostul jucator al lui Manchester City. A doua zi dupa incendiu, Balotelli a marcat de doua ori pe terenul marii rivale United si a scos celebrul tricou cu mesajul: "De ce mereu eu?".

"Eram cu prietenii mei acasa si ne plictiseam, asa ca am decis sa punem artificiile in cosul de gunoi, dar nu aveam de gand sa le aprindem atunci, le pastram pentru seara urmatoare. Dar am iesit din baie si i-am lasat pe prietenii mei cu ele. Apoi am inceput sa aud zgomot si pe ei cum tipa. Ei au iesit, dar artificiile au ramas acolo si au explodat. Dar a ars putin perdeaua de la dus, atat, nu s-a intamplat nimic grav", povestea ai tarziu Super Mario intr-un interviu luat de Noel Gallagher, fostul lider al trupei Oasis.

Imaginile obtinute de Daily Mail arata altceva insa. Toata baia a fost distrusa, in timp ce si alte camere au fost avariate serios.

Casa in valoare de 3,5 milioane de euro era inchiriata, iar Balotelli s-a mutat dupa acel incident din ea. Acum jucatorul locuieste in Liverpool. 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies