Premier League Anglia

Anunțul momentului: doi jucători din Premier League au recunoscut că au o relație! Cei doi joacă în aceeași echipă 

Doi fotbaliști din Premier League au vorbit despre relația pe care o au. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 15:06
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 15:06

Doi jucători din Premier League, care sunt și coechipieri, sunt într-o relație și vorbesc deschis despre acest lucru în vestiar, după cum informează publicația britanică The Sun. Deși nu își ascund relația, sursa citată informează că cei doi, ale căror nume nu sunt menționate, sunt reticenți în a-și expune public orientarea sexuală. 

Informația apare la câteva luni după ce aceeași publicație informa că un fost jucător englez din Premier League ar pregăti un documentar în care anunța că este gay. Mai mult, în luna mai Jake Daniels, jucător la Blackpool, a dezvăluit public că este gay. 

Detalii despre relația celor doi coechipieri din Premier League 

O sursă apropiată de cei doi a oferit detalii legate de relația pe care o au: „Nu au simțit nevoia să se ascundă de coechipieri și de ce să facă asta? Nu a fost nimeni deranjat de asta și au avut sprijinul antrenorului, dar și a conducerii. Au decis însă să nu vorbească public, deși nu sunt rușinați de asta și sunt conștienți că s-ar putea afla. 

În timpul sezonului și-au dorit să se focuseze pe fotbal. Să facă un comunicat ar putea să ia atenția de la prestațiile din teren. Li s-a spus și coechipierilor să nu vorbească despre asta pentru a le proteja intimitatea”. 

Modifică setările cookies