Afacere FABULOASA! Transferul lui Neymar sparge toate recordurile! Clubul care pregateste o oferta de 193 de milioane de euro

Afacere FABULOASA! Transferul lui Neymar sparge toate recordurile! Clubul care pregateste o oferta de 193 de milioane de euro

Neymar e tinta principala pentru perioada de transferuri din vara. 

Neymar sustine ca e fericit la Barcelona, dar vrea un contract mai mare. Asta le da speranta cluburilor mari din Europa ca pot sa-l convinga in vara cu o suma ametitoare.

L'Equipe anunta azi pe prima pagina ca Neymar e prioritatea principala pentru PSG, care a renuntat la ideea transferului lui Cristiano Ronaldo. Pentru Neymar, seicii care conduc PSG sunt pregatiti sa plateasca 193 de milioane de euro, clauza de reziliere de la Barcelona.

Chiar daca este o suma imensa, francezii au calculat si au ajuns la concluzia ca transferul nu ar incalca regulile fair-play-ului financiar de la FIFA. Mutarea s-ar amortiza singura din marketing in anii urmatori.

PSG are insa parte de opozitie puternica din partea Barcelonei, care nu renunta usor la starul brazilian in varsta de 24 de ani. Catalanii ii pregatesc un contract nou, mult mai mare. 

Citeste si:PSGNeymar
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies