Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

ADEVARATUL motiv pentru care United plateste ORICAT pentru Ronaldo! Portughezul, implicat intr-o afacere COLOSALA de 4 miliarde

Englezii au aflat adevartul motiv pentru care Manchester United e dispusa sa cheltuiasca 200 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo vara viitoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 17:11
Data actualizarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 17:11

Familia Glazer vinde Manchester United, anunta azi Daily Mail. Omul care a cumparat clubul in 2005, Malcolm Glazer a murit in luna mai, iar copiii sai nu mai sunt dispusi sa administreze clubul.

Daily Mail a aflat ca Joel si Avram Glazer, cei doi fii ai lui Malcolm care au ramas cu Manchester United in grija vor aproape 4 miliarde de euro pentru club, pe care il vor scoate la vanzare vara viitoare.

Malcolm Glazer a cumparat United in 2005 cu putin peste 1 miliard de euro, dar el a indatorat clubul cu o mare parte din aceasta suma si l-a transformat din cel mai bogat club din lume in clubul cu cele mai mari datorii din fotbal.

Acum, fiii sai vor sa astepte finalul sezonului pentru ca echipa sa revina in Champions League si sa il cumpere pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, chiar daca asta inseamna sa cheltuie 200 de milioane de euro cu suma de transfer si salariul portughezului.

Acesta este si motivul pentru care United a cheltuit aproape 200 de milioane de euro pentru transferuri in aceasta vara, eveniment unic in istoria clubului, obisnuit cu buget de austeritate in era Sir Alex Ferguson antrenor - Malcolm Glazer proprietar.

Daily Mail scrie ca cei sase copii ai lui Glazer cer 4,9 milioane de euro pentru club, dar se vor multumi si cu 3.8 - 4 miliarde de euro in final. Cu Cristiano Ronaldo in echipa, aceasta suma ar fi mult mai usor de obtinut - sunt convinsi proprietarii lui Manchester United.

Malcolm Glazer avea 6 copii, dar acestia nu au fost niciodata fani ai detinerii unui club de fotbal in Europa. Familia Glazer mai detine si echipa de fotbal american Tampa Bay Buccaneers, administrata tot de copiii lui Malcolm.

Se spune ca acesta nu a calcat niciodata pe Old Trafford in cei 9 ani in care a fost proprietarul clubului englez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!