Accident horror in Anglia! Un fost jucator din Premier League a fost lovit de un camion si se afla in stare critica la spital

Autor: Sport.ro
Marti 23 Decembrie 2014, 09:19

	Accident horror in Anglia! Un fost jucator din Premier League a fost lovit de un camion si se afla in stare critica la spital

A fost poreclit "cel mai inteligent fotbalist din Marea Britanie".

Fost jucator la Leeds, Burnley si QPR, si fost presedinte al Professional Footballers Association, Clarke Carlisle, se afla in stare critica la spital dupa un accident groaznic ce a avut loc langa York luni dimineata. Carlisle, cel care a jucat aproape 500 de meciuri pentru cele 3 echipe mentionate, a fost dus cu elicopterul la spitalul din Leeds. Starea sa este critica, urmand sa fie anuntate vesti noi in aceasta dimineata.

Federatia engleza de fotbal a scris un mesaj de solidaritate fata de Carlisle si familia acestuia pe Twitter.
 


Conform celor de la The Guardian, accidentul de pe A64 a produs un haos in trafic, unul dintre sensurile de mers fiind inchis pentru mai bine de o ora pentru ca un elicopter al ambulantei sa aterizeze in acea zona. Politia din North Yorkshire a confirmat "coliziunea dintre un pieton si un camion", fara a dezvalui identitatea lui Carlisle, cerandu-le martorilor sa iasa la suprafata pentru a face lumina in acest caz.

Carlisle a jucat 16 ani fotbal profesionist, retragandu-se in 2013, fiind apoi analist pentru ITV Sport si presedinte al PFA. El a fost poreclit si 'cel mai inteligent fotbalist' dupa ce a castigat un concurs de intrebari la TV in 2002.

Alte cluburi la care a jucat Carlisle, Preston, Blackpool sau Reading, si-au exprimat sprijinul fata de acesta si familia lui.

Conflictul dintre Armenia și Azerbaidjan, reluat. Azerii, acuzați de „inflitrare” pe teritoriul armean
BRAT
Modifică setările cookies