900.000 de euro amenda pentru ca a luat o pastila de slabit! Cel mai scump medicament posibil l-a tinut IN TRIBUNA 6 luni

Autor: Sport.ro
Marti 08 Noiembrie 2011, 20:33

	900.000 de euro amenda pentru ca a luat o pastila de slabit! Cel mai scump medicament posibil l-a tinut IN TRIBUNA 6 luni

Kolo Toure n-a citit prospectul pastilelor sotiei sale cand a decis sa ia medicamentul asta!

Nici daca ar fi facut-o, nu si-ar fi putut sa seama cat de mult risca! City a decis sa-l amendeze cu 900.000 de euro, contravaloarea salariului sau pe 6 saptamani, dupa suspendarea de 6 luni primita la inceputul anului.

Ivorianul a luat o singura pilula de slabit, nestiind ca are in componenta o substanta interzisa in fotbalul profesionist. Fundasul lui Manchester City a fost depistat pozitiv la un control doping si a trebuit sa stea pe tusa nu mai putin de 6 luni! Nici clubul sau nu l-a iertat atat de usor. I-a retinut salariul pe 6 saptamani.

"Dupa o acheta interna, Manchester City a luat decizia de a-l sanctiona pe Kolo Toure cu 900.000 de euro. Jucatorul a acceptat decizia si crede ca acum isi poate vedea in totalitate de pregatiri alaturi de restul colegilor lui", se precizeaza in comunicatul emis de City.

Ludovic Orban promite noi măsuri de relaxare de pe 15 iunie: „Să se bucure de mare, de plajă”
BRAT