A uitat de Ianis? Steven Gerrard vrea să transfere la Aston Villa un fotbalist moldovean!

Oleg Reabciuk Aston Villa Leeds United olympiacos pireu Steven Gerrard Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 08:54
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 11:25

S-a remarcat în Europa League, unde a fost integralist, și a fost desemnat de două ori la rând cel mai bun jucător al anului din Republica Moldova.

Integralist la Olympiacos Pireu în grupele Europa League și campion en-titre al Greciei, moldoveanul Oleg Reabciuk a atras atenția mai multor cluburi de top, printre care se numără Aston Villa, echipă din Premier League la care antrenor este fostul internațional englez Steven Gerrard.

Bugetul de transferuri al lui Aston Villa nu depășește 5 milioane de lire

Numit manager la gruparea din Birmingham în noiembrie 2021, Gerrard este nevoit să se plieze pentru transferuri pe regulile fair-play-ului financiar. 

Conform celor de la Daily Mail, bugetul de achiziții al lui Aston Villa nu depășește 5 milioane de lire sterline - de aici, de exemplu, imposibilitatea lui Gerrard de a-l transfera pe fostul său elev de la Rangers, românul Ianis Hagi.

Reabciuk este abordabil, dar este dorit și de Leeds, Eintracht și Șahtior

Reabciuk are o cotă de piață abordabilă, de 3 milioane de euro, după ce Olympiacos a plătit 2 milioane de euro lui Pacos Ferreira pentru transfer și a parafat cu moldoveanul o înțelegere până în vara lui 2025.

Pentru semnătura fundașului stânga care va împlini 24 de ani peste câteva zile, pe 16 ianuarie, se luptă însă și o altă formație din Premier League, Leeds United, dar și Eintracht Frankfurt (Bundesliga) și Șahtior Donețk.

Toate cluburile menționate încearcă să-l transfere în această iarnă pe Reabciuk, care a fost desemnat de două ori la rând cel mai bun jucător al anului în Republica Moldova, în 2020 și 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!