VIDEO Tactica pumnului in fotbal: cele mai tari batai ale saptamanii! Victoras Iacob, GONIT de la stadion!

Italienii au fost ciuca batailor in aceasta saptamana - dupa ce amicalul lui Cagliari cu Bastia a fost intrerupt de o bataie generala si meciul dintre Catania si Iraklis Salonic s-a sfarsit prost!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2010, 09:40
Data actualizarii: Duminica 01 August 2010, 09:56

Joi partida amicala dintre francezii de la Bastia si italienii de la Cagliari a fost intrerupta in minutul 75, dupa ce jucatorii si membrii staff-urilor tehnice au inceput o bataie generala.

Ieri a venit randul Cataniei care a suspendat amicalul cu echipa lui Bogdan Mara si Victoras Iacob din cauza unei batai intre jucatori!

In momentul opririi jocului, scorul era de 1-0 pentru Catania, datorita golului marcat de Pesce '26. Incidentele au izbucnit dupa eliminarea jucatorului formatiei italiene, Barrientos, in minutul 68. In ciuda tentativelor antrenorilor, oficialilor si ale unor jucatori de a calma spiritele, arbitrul a decis sa fluiere finalul meciului. Componentii formatiei Iraklis au parasit imediat stadionul.

La Iraklis, s-a aflat pe teren toate cele 70 de minute Victoras Iacob, iar Mara nu a facut parte din lot.
Acesta este al doilea caz din ultimele zile de amical suspendat in Italia din cauza altercatiilor intre jucatori, dupa partida Cagliari - Bastia, de miercuri, oprita in minutul 75.

Imagini cu bataia de la Catania - Iraklis!

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies