Transformarea spectaculoasa a unui BUNCAR din Berlin intr-o sala de sport de 5 stele! Aici, Romania viseaza la o medalie de AUR

Transformarea spectaculoasa a unui BUNCAR din Berlin intr-o sala de sport de 5 stele! Aici, Romania viseaza la o medalie de AUR

Campionatele Europene de Inot din acest an au loc intr-o sala spectaculoasa de 5 stele.

Situat in cadrul Europa-Sportpark, un complex sportiv de lux din centrul Berlinului, bazinul de sarituri a fost construit avand la baza un vechi buncar al capitalei Germaniei.

Aici, la Europenele de Inot, Romania viseaza sa puna mana chiar pe o medalie de aur, prin Norbert Trandafir, cel mai bine cotat inotator roman, care va concura la 50 si 100 metri liber.

Cei mai buni inotatori din 45 de tari vor participa la CE Inot, o pregatire pentru Jocurile Olimpice din 2016.

Din delegatia Romaniei fac parte Adrian Gavriliu, Mara Aiacoboaie, Cozma Catalin, Neagu Mihalea, Alexandru Coci (probele de 50, 100 si 200 de metri fluture), Alin Coste (50 si 100 metri liber), Daniel Macovei (50 si 100 metri liber, 50 de metri spate), Marius Radu (50 si 100 de metri liber), Bianca Raduta (100 si 200 de metri fluture) si Norbert Trandafir (50 si 100 de metri liber).

Fazele finale ale Campionatului European de Natatie de la Berlin, a 32-a, au loc in perioada 18 – 24 august, si vor vi impartite in 40 de probe.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies