Rusii au descoperit partea mai putin frumoasa a Romaniei: Nationala de rugby, "descaltata" de hoti!

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Octombrie 2007, 12:15
PRADATI SI DESCULTI

Sositi cu mari ambitii pentru meciul cu "stejarii" de duminica, din Cupa Europeana a Natiunilor, componentii nationalei de rugby a Rusiei au simtit pe pielea lor "ospitalitatea" romanilor. N-au fost primiti cu paine si sare, ci au fost pradati de hoti. Cazati la Hotelul Student Parc, din Complexul Lacul Tei, rusii au ramas fara o parte din echipament. Se pare ca hotilor le-au placut la nebunie ghetele sportivilor, pe care le-au sustras fara sa stea prea mult pe ganduri.

"Dupa antrenamentul de marti seara, jucatorii au pus la uscat ghetele si echipamentul pe hol, iar dimineata nu le-au mai gasit. Este vorba de noua perechi de ghete cu crampoane, cinci perechi de pantofi sport si mai multe tricouri de antrenament, dar acestea din urma nu sunt foarte importante, ci ghetele, pentru ca nu au cu ce sa joace. Politia a sosit deja si asteptam sa se faca procesul-verbal pentru a vedea care este valoarea pagubelor", au declarat, pentru Mediafax, surse din cadrul FRR.

Evident, problema trebuie rezolvata, pentru ca ziua meciului se apropie. Rusii s-au hotarat sa stranga bani pentru a-si cumpara echipapent nou.

"Jucatorii au inceput sa faca o cheta pentru a strange banii necesari cu care sa isi cumpere ghete de joc. Dupa-amiaza, o sa mergem sa le cumparam pentru ca, altfel, nu au cum sa se prezinte la meci. Apoi va trebui sa facem actele si sa le trimitem la federatia rusa pentru ca ei sa-si recupereze banii", a precizat respectiva sursa.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT