Octavian Morariu Alte sporturi

Morariu a fost reales la presedintia COSR! VEZI ce a spus Morariu:

Octavian Morariu a declarat ca este onorat si responsabilizat de votul Adunarii Generale, care i-a acordat un nou mandat in functia de presedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Roman.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Noiembrie 2008, 15:29
Data actualizarii: Joi 27 Noiembrie 2008, 17:09

"Sunt extrem de onorat de confirmarea mea ca presedinte al COSR si in acelasi timp sunt responsabilizat de acest vot, mai ales intr-un context economic care se anunta a fi delicat in perioada urmatoare si care va avea sigur consecinte asupra lumii sportului si asupra activitatii sportului.

In acelasi timp ii felicit pe membrii Comitetul Executiv si apreciez foarte mult ca este unul de substanta cu oameni extrem de implicati in miscarea sportiva si care sunt foarte potenti din acest punct de vedere. Voi conta foarte mult pe ei in acest ciclu olimpic.

Ma bucur ca Dobrescu a fost confirmat in unanimitate pentru un nou ciclu de patru ani si ma bucur pentru ca dincolo de prietenia care ne leaga a facut posibile toate marile realizari ale COSR in ultimii patru ani

Octavian Morariu a fost reales presedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Roman la Adunarea Generala a forului, care a avut loc joi, la Complexul Izvorani, fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Octavian Morariu a acumulat 176 de voturi. El este ales pentru al doilea mandat consecutiv in functia de presedinte COSR, dupa alegerile din 15 noiembrie 2004.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!