Ingrid Landmark Tandrevold biatlon jocurile olimpice beijing Alte sporturi

VIDEO Momente dramatice la Jocurile Olimpice. O sportivă a leșinat după ce a trecut linia de sosire: adversarele au intervenit pe loc

Ingrid Landmark Tandrevold (25 de ani) a fost protagonista unui eveniment nefericit în timpul probei de pursuit la biatlon, de la Jocurile Olimpice de la Beijing. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 10:11
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 10:27

Cu câteva sute de metri înaintea liniei de finish, norvegianca se afla pe poziția a treia, cu un avans destul de mare în fața urmăritoarelor. 

Din cauza unor probleme medicale și a oboselii, Tandrevold nu a mai reușit să țină ritmul, corpul cedându-i puțin câte puțin. 

Cu ultimele puteri, sportiva a reușit să treacă linia de sosire pe locul 14, moment în care nu a mai putut să se țină pe picioare și a căzut. Colegele din echipa Norvegiei, dar și adversarele biatlonistei au intervenit imediat pentru a o ajuta, iar sportiva a trecut printr-o serie de investigații. 

Ultima cursă la Jocurile Olimpice de la Beijing

Lars Kolsrud, medicul echipei Norvegiei, a explicat că Ingrid Landmark Tandrevold se simte ok, iar aceasta a anunțat că ediția de la Beijing a Jocurilor Olimpice s-a încheiat. 

"Ingrid a reușit să se îmbrace singură, acum e la masă, se relaxează. Îi pare foarte rău că nu a reușit să obțină poziția pe care și-a dorit-o. A avut mari probleme, dar nu și-a pierdut cunoștința", a spus Lars Kolsrud, potrivit Eurosport.

"Am decis că nu voi mai concura la Beijing din motive medicale. Sunt foarte tristă. A fost una dintre cele mai bune zile pe pistă, dar a devenit cea mai rea dintr-o dată. Am mai avut câteva probleme cardiace în trecut, trebuie să fiu atentă", a mărturisit sportiva.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies