Alte sporturi

Moment SOCANT la finala campionatului de hochei! Un reflector a EXPLODAT, 2000 de oameni au fost evacuati din sala

Incident socant la finala campionatului national de hochei, dintre Miercurea CIuc si Steaua, desfasurata la Gheorgheni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2015, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2015, 17:03

Finala a fost intrerupta in repriza a treia, dupa un moment incredibil: un reflector a explodat si a scos o flama deasupra unui grup de spectatori! Arena a ramas in bezna, iar cei 2000 de spectatori au fost evacuati!

Meciul incepuse deja cu 45 de minute de intrerupere deoarece curentul s-a intrerupt. Apoi, instalatia a cedat din nou la pauza dintre repriza a doua si a treia, pentru ca mai apoi reflectorul sa explodeze fix deasupra unor spectatori.

”A fost o flama prelungita, dar focul s-a stins de la sine dupa vreo 2-3 secunde. Un reflector a bubuit deasupra unui grup de spectatori. Pe memoria proaspata a incidentelor de la Bucuresti, din Clubul Colectiv, o teama a existat. Important este insa ca nu s-a creat panica si nimeni nu a paţit ceva”, a declarat Cristi Cirlan, presedintele echipei de hochei Steaua si vicepresedintele FR de specialitate, pentru ProSport.

”Patinoarul a fost plin, mult peste capacitatea acestuia. Nu era loc nici pe langa mantinela. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav. Bine ca nu s-a creat panica, si pe fondul unei astfel de stari ar fi putut iesi rau”, a precizat Cristic Cirlan.

Sport Club avea 7-2 in momentul intreruperii partidei. Meciul va mai fi reluat abia in 2016. 

Modifică setările cookies