Alte sporturi

INCREDIBIL! Anglia acuza Romania de FURT la campionatul mondial de pescuit la CRAP! Cum arata un BLAT pe BALTA! :)

Englezii au plecat suparati de la Campionatul Mondial de pescuit la crap, desfasurat in septembrie pe Lacul Corbu!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2012, 09:21
Data actualizarii: Vineri 26 Octombrie 2012, 09:23

Romania a devenit campioana mondiala la ea acasa, dar englezii sustin ca romanii au trisat! Acestia acuza ca pestii erau obisnuiti de luni bune cu momeala folosita de romani si ca nimeni n-a avut nicio sansa in fata lor. Reprezentantii Serbiei si Bulgariei s-au prins si au cumparat momeala de aici ca sa obtina un loc pe podium!

Managerul echipei engleze, Ian Huntington, a declarat in The Independent ca gestul romanilor este lipsit de fair play, dar ca nicio regula nu a fost incalcata.

"Am primit o lectie grea, e greu sa ne revenim din socul asta. Dupa doua ore de concurs am inceput sa ne punem intrebari legate de momeala. E greu sa prinzi un peste obisnuit doar cu un anumit tip de momeala. Am aflat ca se lucra la asta inca din luna mai!", a declarat acesta.

Cei din Serbia, Bulgaria si Portugalia au aflat ce se intampla si au reusit sa cumpere momeala din Romania. Restul de echipe, printre care Anglia si Franta - favorite, nu au fost pe faza si au esuat. "Puteam sa castigam, eram pregatiti pentru asta!", sustin britanicii.

Modifică setările cookies