GEST EMOTIONANT | Un tata indurerat a cumparat reclama in timpul SuperBowl pentru a-i transmite un mesaj lui Donald Trump: "As vrea sa vorbesc cu dumneavoastra!"
Marti 06 Februarie 2018, 14:27

GEST EMOTIONANT | Un tata indurerat a cumparat reclama in timpul SuperBowl pentru a-i transmite un mesaj lui Donald Trump: "As vrea sa vorbesc cu dumneavoastra!"

Gest incredibil facut de un barbat din Statele Unite ale Americii.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Steve Eimers a platit o suma consistenta pentru ca mesajul sau catre presedintele Donald Trump sa fie difuzat in timpul celui mai urmarit program din Statele Unite ale Americii: meciul de Super Bowl dintre Philadelphia Eagles si New Englad Patriots.

Steve Eimers si-a pierdut fata in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Tennessee si a dorit sa-i transmita un mesaj lui Donald Trump.

"Domnule presedinte, Donald Trump. Ingrijoarea dumneavoastra fata de siguranta traficului pe autostrazi si instalarea unor garduri de protectie este intemeiata. Fiica mea, Hannah Eimers a decedat in urma unui accident pe autostrada, in Tennesse. Mi-ar face placere sa discut cu dumneavostra despre infrastructura rutiera, investitia in infrastructa rutiera si siguranta pe autostrazile federale", a fost mesajul tatului indurerat.

In mod normal, o reclama in timpul Super Bowl costa 5 milioane de dolari. Domnul Eimers a platit insa doar 1000 de dolari pentru in video de 30 de secunde.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT