Danielle Bradshaw Alte sporturi

Decizia UNICA a acestei tinere. Le-a cerut medicilor sa-i AMPUTEZE piciorul ca sa alerge mai bine! FOTO

O tanara din Anglia a luat o decizie unica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 12:48
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 12:49

Danielle Bradshaw, o tanara britanica de 15 ani a ramas fara un picior in 2010, dupa ce s-a imbolnavit. Asta n-a oprit-o sa practice atletismul si l-a luat drept model pe Oscar Pistorius, primul om fara picioare care a participat la Olimpiada pentru oamenii obisnuiti.

Acum Danille a facut un gest care i-a socat pe britanici. Le-a cerut medicilor sa ii amputeze si piciorul sanatos pentru a putea participa la competii pentru paralimpici la nivel inalt!

"Nimic nu ma poate opri sa-mi indeplinesc visul. Sunt in stare sa fac orice pentru asta", a anuntat tanara din Manchester.

Ea a ramas cu piciorul stang dupa operatia din 2010, dar starea acestuia s-a deteriorat in timp. Efortul depus la antrenamente si-a lasat amprenta, iar parintii ei sunt de acord ca piciorul sa fie amputat. "Danielle ia medicamente zilnic, poarta atele la genunchi si glezna si are chiar si o placuta sub genunchi pentru suport. Dar asta o incetineste.

Danielle vrea doar sa alerge si nu va lasa nimic sa o traga in spate, nici macar piciorul ei. Cuvantul <nu> nu exista in dictionarul ei", a declarat Darren Quigley, tatal vitreg al atletei paralimpice. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!