Decizia UNICA a acestei tinere. Le-a cerut medicilor sa-i AMPUTEZE piciorul ca sa alerge mai bine! FOTO

Decizia UNICA a acestei tinere. Le-a cerut medicilor sa-i AMPUTEZE piciorul ca sa alerge mai bine! FOTO

O tanara din Anglia a luat o decizie unica. 

Danielle Bradshaw, o tanara britanica de 15 ani a ramas fara un picior in 2010, dupa ce s-a imbolnavit. Asta n-a oprit-o sa practice atletismul si l-a luat drept model pe Oscar Pistorius, primul om fara picioare care a participat la Olimpiada pentru oamenii obisnuiti.

Acum Danille a facut un gest care i-a socat pe britanici. Le-a cerut medicilor sa ii amputeze si piciorul sanatos pentru a putea participa la competii pentru paralimpici la nivel inalt!

"Nimic nu ma poate opri sa-mi indeplinesc visul. Sunt in stare sa fac orice pentru asta", a anuntat tanara din Manchester.

Ea a ramas cu piciorul stang dupa operatia din 2010, dar starea acestuia s-a deteriorat in timp. Efortul depus la antrenamente si-a lasat amprenta, iar parintii ei sunt de acord ca piciorul sa fie amputat. "Danielle ia medicamente zilnic, poarta atele la genunchi si glezna si are chiar si o placuta sub genunchi pentru suport. Dar asta o incetineste.

Danielle vrea doar sa alerge si nu va lasa nimic sa o traga in spate, nici macar piciorul ei. Cuvantul <nu> nu exista in dictionarul ei", a declarat Darren Quigley, tatal vitreg al atletei paralimpice. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies