Alte sporturi

Audienta istorica la cricket! Meciul dintre India si Pakistan de la Cupa Mondiala, peste un MILIARD de telespectatori

Meciul de cricket dintre India si Pakistan de la Cupa Mondiala a devenit unul dintre cele mai urmarite evenimente sportive din istorie! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2015, 15:48
Data actualizarii: Luni 16 Februarie 2015, 15:52

India si Pakistan sunt doua dintre cele mai puternice natiuni din cricket, dar si doua rivale istorice, atat sportiv cat si politic.

Pe stadionul din Sydney pe care s-a disputat meciul dintre cele doua rivale au fost prezenti 53.000 de oameni, insa in fata televizoarelor s-au adunat peste 1 miliard de telespectatori, anunta BBC.

Asta inseamna ca meciul castigat de India a devenit unul dintre cele mai urmarite evenimente din istorie, comparabil cu finala Cupei Mondiale la fotbal (audienta estimata de 1,3 miliarde telespectatori) si deschiderea Jocurilor Olimpice (audienta estimata de 2 miliarde telespetatori).

India a castigat contra rivalilor din Pakistan si e favorita la castigarea Cupei Mondiale in Australia. Arena a fost plina de indieni si pakistanezi. Toate hotelurile din oras au fost ocupate inaintea meciului, dar atmosfera a fost pasnica. Mai mult, suporterii celor doua echipe au cantat impreuna, scrie BBC.

India are 6-0 la meciuri contra pakistanezilor. 

Modifică setările cookies