Al lor e fotbalul!

Stelistii n-au vazut in viata lor asa ceva! Au vrut sa-si ia telefoanele sa filmeze in timpul meciului! Ce a aparut in peluza

Daca ar fi putut, stelistii i-ar fi cerut voie arbitrului sa mearga pe margine dupa smartphone-uri. Nu au mai vazut in viata lor asa ceva!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 14:42
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 14:46

Petrolul - Steaua s-a jucat mereu la intensitate maxima, indiferent de locul pe care afacerile reale, pe puncte, le-au gasit pe cele doua rivale. Super fanii Petrolului au vrut sa convinga Romania ca gestul huliganic al unui ultras plecat din peluza pentru a lovi, in 2011, nu-i reprezinta. S-au gandit ca cel mai bun mod de a intra in istoria Ligii I ar fi ASTA: prima coregrafie 3D vazuta in Romania!

Si le-a iesit perfect! Pe 30 septembrie 2012, Petrolul - Steaua s-a jucat intr-o atmosfera de senzatie. Energia a venit, la fel ca de fiecare data, din tribunele electrice de pe Ilie Oana. Stelistii, cu Reghecampf abia instalat, asteptau meciuri cu 50.000 de oameni aproape, pe National Arena, in Europa League.

Si credeau ca vor vedea la suporterii LOR multi 3D-ul, intr-un derby total cu Dinamo. N-a fost asa. Pentru ca suporterii Petrolului au fost cu un pas inaintea oricarui plan facut in Ghencea sau Stefan cel Mare. Momentul de ARTA in peluza a fost copie fidela dupa visele celor care l-au creat: PERFECT!

Reactia jucatorilor Stelei spune totul. Pentru cateva zeci de secunde, fotbalistii au uitat indicatiile lui Reghecampf, discutiile despre 'spatii mici' si invaluiri in banda, pe care le-au auzit in vestiar. Au luat o pauza de la viata pentru un snapshot cu show-ul din tribuna unde au acces interzis.

Reactiile de pe fetele oamenilor din teren au facut efortul fanilor sa merite orice sacrificiu. Show-ul a incercat sa se mute pe iarba, dar nimic n-a putut sa egaleze momentul de Champions League pe care l-au trait 15.000 de suporteri la Ploiesti. Si milioanele din toata lumea in fata carora au ajuns imaginile din OZN-ul de la Ploiesti.

La fotbal, realitatea a schimbat raportul de forte din spatele gardurilor de protectie. Steaua a batut cu 2-1, la finalul unei partide care a lasat cea mai frumoasa amintire in spatele portii, in peluza pe care publicul o ridica de fiecare data la 5 stele.

Modifică setările cookies