Liga 1

3 lovituri primite de Steaua in prima luna cu Galca antrenor. Ce probleme au jucatorii din cauza noilor antrenamente

Steaua a pierdut in primul amical al verii, dar Galca si secundul Rosu nu sunt ingrijorati. Grijile vin de pe banca, acolo unde trei jucatori de baza au probleme medicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 08:00
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 08:54

Gardos, Sanmartean si Prepelita au probleme medicale, iar grija antrenorilor Stelei este sa-i repuna pe picioare cat mai repede, inainte de startul noului sezon.

Laurentiu Rosu a explicat ce probleme au jucatorii in acest moment, dupa ce Galca a venit cu un nou preparator fizic si noi metode de antrenament la Steaua:

"E clar ca rezultatul nu e cel pe care l-am fi dorit. Vrem sa castigam fiecare meci, dar azi nu s-a putut, am inregistrat o infrangere. A venit pe fond de oboseala a jucatorilor, care au acumulat multe antrenamente in foarte putin timp. Pe langa asta, avem si unele probleme cu unii jucatori accidentati. Pentru a da minute fiecaruia, a trebuit sa folosim jucatori care nu sunt obisnuiti sa joace pe anumite posturi. Ne gandim la rezultat, dar si la jucatori, vrem sa ii avem cat mai bine."

"Avem jucatori care vin dupa accidentari sau dupa perioade mai lungi de vacanta. Au aparut si alte probleme, jucatorii au fost obisnuiti cu alte metode. Cred ca se vor adapta foarte usor, fiindca nu e nimic iesit din comun, pregatim antrenamentele tot pentru fotbal, nu pentru alt sport."

"Il avem pe Gardos cu probleme medicale, care s-a accidentat in campionatul trecut si inca nu s-a recuperat. Sanmartean are o usoara contractura si am decis sa nu il folosim. Prepelita are o problema la genunchi, s-a accidentat la un antrenament", a declarat Laurentiu Rosu dupa infrangerea Stelei cu FC Chiasso, 1-2.

"Sunt fericit ca am reusit sa ajung ca antrenor la Steaua. Sincer, nu ma asteptam sa ajung atat de repede, dar s-a intamplat. Acum sunt aici si incerc sa fac totul pentru a ajuta.", a declarat Laurentiu Rosu dupa meci.

Modifică setările cookies