Advertoriale

Top 7 intrebari despre pariuri online la care am raspuns in ultimii 10 ani (P)

Salut, sunt Cadar Marius, fondator al comunitatii PariuriX.com si autor al primei carti dedicate pariurilor tiparite in Romania. In ultimii 10 ani am ajutat mii de pariori sa migreze de pe offline catre online si vreau sa-ti marturisesc care au fost cel mai des intrebari care mi s-au adresat vizavi de pariuri online in tot acest timp:

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2016, 13:50
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2016, 14:01

1. De ce sa pariez online?

Jucand online poti paria la orice ora din zi sau din noapte, oriunde te-ai afla, atata timp cat ai o conexiune activa la internet. Nu mai pierzi timp pe drum, nu mai risti sa pierzi startul partidelor din cauza traficului sau a cozii de la ghiseu si ai posibilitatea sa inchizi pariul daca crezi ca este cazul. In plus, online ai parte de o varietate mult mai mare de evenimente, tipuri de pariuri si cote mai bune.

2. Unde pot paria online legal si in siguranta?

Legislatia jocurilor de noroc din Romania s-a schimbat in vara anului 2015. Poti paria online legal numai la CASELE DE PARIURI ONLINE LICENTIATE LA ONJN. In momentul de fata, ai peste 15 operatori din care poti alege, asa ca nu ai nici un motiv sa nu citesti recenziile acestora si sa alegi varianta care ti se potriveste.

3. De ce am nevoie pentru a paria online?

In primul rand, trebuie sa ai varsta implinita de 18 ani. Apoi, in functie de operatorul pe care il vei alege, vei avea nevoie fie de un card bancar, fie pur si simplu de actul tau de identitate. Daca joci la o agentie care opereaza la noi in tara atat pe online, cat si pe offline, vei putea merge sa depui si sa retragi bani direct din agentii. Altfel, ai nevoie de un card bancar sau in anumite cazuri, poti folosi Paysafecard. Nu uita insa dupa ce iti deschizi contul, sa trimiti cat de repede documentele solicitate pentru verificare.

4. Ce fel de taxe si impozite exista la pariuri online si offline?

Pragurile de impozitare sunt aceleasi atat pentru offline, cat si pentru online. Jucand online insa, nu vei mai plati acel comision de 5% pe care il retine agentia atunci cand depui biletul. In prezent, pariurile online nu se impoziteaza la sursa, cum se intampla cu cele offline, insa din 2017, ONJN si ANAF au cazut de acord sa aplice aceasta modificare si pentru pariurile online. Mutarea va avea loc la urmatoarea actualizare a codului fiscal.

5. Ce trebuie sa fac pentru a castiga la pariuri?


Cel mai important lucru este sa iti rezervi un buget special destinat pariurilor si sa iti alegi o strategie de money management pe care sa o respecti cu maxima strictete. Asigura-te ca sumele pe care le joci nu te afecteaza emotional. Joaca un singur meci pe bilet si pariaza aceeasi miza de fiecare data.

6. Cum pot stabili cele mai bune ponturi?

Analizeaza fiecare partida atat din punct de vedere statistic, cat si din punct de vedere sportiv si social. Nu paria niciodata inainte sa fii cautat argumente pro si contra pariului tau. Inspira-te din avancronicile si predictiile specialistilor de pe PariuriX.com, care pot fi gasite zilnic in rubrica PONTURI PARIURI SPORTIVE.

7. Ce site de statistici pentru fotbal imi recomanzi?

Fara indoiala, una dintre cele mai utile resurse gratuite de pe internet este: https://www.clasament-fotbal.com/. Acolo poti gasi multe seturi de date descriptive care evidentiaza ultimele 20 de partide ale fiecarei echipe implicate intr-o disputa. Cu siguranta iti va fi de folos!

Facebook Cadar Marius

Iti recomand sa citesti GHID PARIURI ONLINE – o publicatie online pe care am pus-o la punct in scopul de a raspunde la cele mai comune intrebari care mi s-au pus de-a lungul ultimilor 10 ani.

Modifică setările cookies