Advertoriale

Se triseaza la maxim langa Cluj! Afla cum sportivii pacalesc gravitatia!

Intre 19 si 22 iunie, meciul cu gravitatia se joaca in deplasare, la festivalul Electric Castle. Pe mai multe terenuri. Si mai multe discipline de action sports. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iunie 2014, 11:52
Data actualizarii: Marti 17 Iunie 2014, 11:53

Actiunea incepe inca din prima zi a festivalului, atunci cand campionii BMX-ului si Mountain Biking-ului se aliniaza la linia de start a celui mai hot concurs extrem de la noi. Asa cum a obisnuit deja comunitatea, Dirt on Fire aduce si anul acesta sportivi din Ungaria, Polonia, Germania si Romania si UK, gata sa se lanseze de pe obstacolele enorme de pamant si sa tina nivelul performantei cat mai sus.

Evolutiile vor fi la fel de spectaculoase si pe set-up-ul de skate, atunci cand toti skaterii din Romania sunt chemati sa isi aniverseze ziua. Cu un loc nou-nout de dat, dar si cu un concurs care va pompa si mai multe recompense si adrenalina in sectiuna urbana de la Electric Castle. Pe 21 iunie, de Ziua Internationala a Skateboarding-ului, burn premiaza cei mai talentati sarbatoriti in cadrul a 3 sectiuni de competitie.

Te asteptam la line-up-ul de action sports de la Castel Banffy! Va fi un show incredibil de muzica si sport, cu figuri de cel mai inalt nivel!

Modifică setările cookies