(P) Yggdrasil anunță primul 11 și încep primele victorii pe aparate. Ce spun românii?

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Aprilie 2021, 16:14
Data actualizarii: Joi 15 Aprilie 2021, 16:16

Am zis că avem jocuri sute și începem să batem recordurile.

Tot aducem! Să fie jackpot-uri mai multe decât prevede regulamentul. Glumim, e o vorbă. Cu ce nu glumim, sunt câștigurile. Acum poți să tragi câștiguri și din jocurile Yggdrasil.

Noi-nouțe în Casa Pariurilor, jocurile Yggdrasil sunt următorul nivel de încântare a ochiului și a simțurilor. Unsprezece bucăți, toate rupte din raiul aventurilor și din lumea basmelor, a supereroilor și a lumilor SF sunt la alegerea ta. Cu o grafică ultrarealistă și coloane sonore excepționale, cele 11 jocuri Yggdrasil te duc într-o lume ideală, în care simbolurile se aliniază perfect pentru câștiguri speciale.

De la Holmes and the Stolen Stones până la surprinzătorul Bicicleta, intră în Casa și joacă Yggdrasil. Cum ziceam? Pentru câștiguri în mare stil. Nu uita că la Casa avem în aprilie și calendarul cu premii în fiecare zi, toată luna, ba chiar intră și în prelungiri, până pe 2, luna următoare. Zilnic iei garantat câștiguri pe care le folosești fie în oferta sport cu pariuri, fie la jocuri. Să fie mereu așa cum vrei tu! #casafiebine

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!