(P) Vrei nu vrei, asta e singura casă de pariuri care-ți bagă bani cu forța în contul de Euro!

(P) Vrei nu vrei, asta e singura casă de pariuri care-ți bagă bani cu forța în contul de Euro!

O zbârcă nu vine niciodată singură. Cică mai urmează. Cine a jucat vreodată în viață, orice, știe asta.

Că te-a scos un meci, nu-i panică la Casa Pariurilor pentru că te scoți cu Pariul Șansă. Dar când te scot 2-3-toate, începi să scapi printre dinți numai se sfinți.

Așa că am zis noi – hai să-i dăm românului la Euro ce nu i-a dat România. Emoție, calificare, rezultat și – neapărat! – câștig. Așa că dacă ai cont la Casa Sport sau Cazinou ori ambele, te înscrii AICI și rulezi turbofin bani. Ai pierdut până în 10 iunie 500 la pariuri sau 2.500 de lei în cazinou, pac ai 25% cashback din tot ce ai băgat. Pe 11 iunie vin bani. Nu pe strada 11 iunie. Pe 11 iunie 2021.

Când începe Euro. Asta ziceam că pui bani de acum în contul de Euro. Apoi dai lovitură după lovitură. Pentru că – ochii la noi și urechile maaari – urmează o promoție pe bune cât Casa. Acolo să te vedem zi de zi că nici nu știi ce să alegi. O să fii ca-n fața unui raft cu 50 de feluri de bomboane de ciocolată. Și trebuie să iei una pe zi. Și toate sunt la fel de bune. Până atunci – stai liniștit că-ți spunem tot când vine vremea – tu ia-ți cashback-ul ăsta de 25% sport-cazinou că faci treabă cu el la Euro.

Citeste si:EURO 2020
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile torențiale au afectat toată țara. Un campion național de off-road și-a pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies