(P) Vei continua sa pierzi la pariuri daca nu urmezi cele 3 reguli de aur

(P) Vei continua sa pierzi la pariuri daca nu urmezi cele 3 reguli de aur

Gata cu ghinioanele, cu arbitrii si cu toate blaturile care te fac sa pierzi la pariuri! 

Daca respecti aceste sfaturi nu vei mai fi afectat de aceste situatii neplacute care se repeta mai mereu. Asta ne spun specialistii din cadrul celei mai mari si mai active comunitati de pariori din Romania – PariuriX.com. Iata ce ai de facut:

Trebuie sa ai un buget fix destinat pariurilor si sa urmezi strategie de money management. Nu mai paria banii destinati altor activitati si joaca numai sume pe care ti le permiti sa le pierzi fara sa fii afectat emotional. Gandeste-te la un buget lunar sau unul fix si bate-l in cuie.

Exista numeroase strategii de money management, insa noi ti-o recomandam pe cea a profesionistilor, care este probabil si cea mai simpla dintre toate, si anume: pariaza 3% din banca ta pentru pariuri pe fiecare bilet si joaca numai pariuri individuale.

Pariaza doar pe ce stii si analizeaza foarte bine ponturile inainte de a le paria.

Daca astazi nu gasesti nici o partida in zona ta de cunoastere, spune pas. Nu juca pariuri bazandu-te doar pe instinct, pe auzite sau pentru ca ai gasit nu stiu ce pont 100% sigur pe retelele de socializare (acestea sunt scamatorii in proportie de 100%). Specializeaza-te pe cateva competitii si urmareste-le pe acelea indeaproape. Odata ce iesi din sfera ta de interes, vei vedea ca rezultatele tale vor fi din ce in ce mai slabe.

Daca doresti sa afli mai multe inainte de o partida, rasfoieste ponturile specialistilor de la PariuriX.com si cauta atat pareri pro, cat si contra pronosticului pe care vrei sa-l joci. Numai evaluand in mod obiectiv toate posibilitatile poti stabili ponturi de calitate.

Deschide-ti cont la mai multe agentii si nu juca la recuperare. Foarte multi pariori talentati gresesc pentru ca se limiteaza numai la o singura agentie de pariuri online, desi acest lucru nu se justifica sub nici o forma. Chiar daca ai un operator preferat, vor exista zilnic numeroase cazuri in care vei gasi cote mai bune pentru acelasi pariu, la alt operator. Fa bine si deschide-ti cont la agentiile de pariuri sportive online recomandate de Cadar Marius – fondator al comunitatii PariuriX.com.

Nu in ultimul rand, trebuie sa fii intotdeauna constient ca vei avea si serii negative. Nu exista parior care sa nu piarda si mai bine zis, nu exista parior care sa nu prinda macar o luna pe minus. Seteaza-ti obiective realiste, multumeste-te cu faptul ca iti imbunatatesti rezultatele de la luna la luna si nu vana imbogatirea rapida, pentru ca vei pierde tot ce ai. Niciodata nu juca la recuperare si daca te simti nervos sau afectat in vreun fel, ia o pauza si deconecteaza-te total de la fenomen. A doua sau a treia zi poti sa revii plin de increde si sa continui sa-ti respecti strategia!

DESCARCA GHID PARIURI ONLINE GRATUIT DE AICI – CEA MAI CITITA PUBLICATIE A LUI CADAR MARIUS!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies