(P) Unde dai și unde crapă gheața! Ravagii la pariuri, cu 7 meciuri nebune. Un român a luat 1.617.000 de lei

(P) Unde dai și unde crapă gheața! Ravagii la pariuri, cu 7 meciuri nebune. Un român a luat 1.617.000 de lei

Am văzut bilete cu handbal, tenis, baschet, la handicap, toate sunt normale. 

Sporturi de auzi peste tot de ele și tipuri decente de pariuri. A, era și volei, da, să nu uităm. Am văzut și din ligile secunde sau a treia sau a patra a Islandei (dacă există așa ceva). Și am văzut pe ele câștiguri mari, serioase. 

Dar nu am văzut până azi 7 meciuri de hochei pe același bilet și toate nimerite. Jucătorul Fortuna este un specialist în câștiguri. Acum vreo lună a luat ca acceleratul 1.2 milioane de lei cu 4 bilete identice. A câștigat câte 300.000 de lei cu fiecare. A luat peste 20 de meciuri de fotbal pe bilet (de tip ‘goluri’ sub/peste și ‘marchează gazdele/oaspeții’), așa că i s-a adăugat din oficiu și premierea dublă Fortuna

Acum a pus 5 bilete din hochei, toate identice, toate câștigătoare (tot 300.000 de lei câștig pe fiecare bilet). A avut meciuri de hochei din SUA și Canada. Miza a fost de 420 de lei pe bilet, cotă totală 720. 

Pe lângă asta, el și-a mai adăugat colac peste câștig un bilet separat. Tot meciuri de hochei, dar biletul a fost de data asta sistem. A mizat 6.500 de lei și a câștigat 117.000 de lei. Cum era cu doi iepuri dintr-o lovitură? Da, îi prinzi pe fortuna.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies