(P) Un maraton national de fotbal cat 1000 de meciuri fair-play

Probabil cea mai frumoasa si mai impresionanta demonstratie de fair play in fotbalul romanesc a intrat in istorie: maratonul de 24h de fotbal fara rosu, organizat de Gillette Mach3 in 4 dintre cele mai mari orase din Romania, cu sprijinul a 5 vedete ale fotbalului mare si a mii de pasionati ai fotbalului care au venit sa participe.

Visand la un fotbal frumos, fara rosu si fara limite de timp si de scor, Nana Falemi, Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Costel Galca si Flavius Stoican au fost provocati de Gillette sa joace timp de 24 ore nonstop in cele 4 orase, un adevarat maraton al fotbalului. Vedetele au chemat oamenii sa ii ajute sa duca la capat cele 24h de fotbal frumos, inspirat de barbieritul fara roseata garantat de Gillette Mach3.

Ajuns la finalul celor 4 etape de la Bucuresti, Craiova, Cluj si Iasi, maratonul a bifat cifre record si mii de amintiri frumoase pentru toti participantii: 5760 de minute totale de joc, 2792 goluri, peste 1000 de schimbari pe teren. Cel mai rapid timp de inscriere al unui gol, de doar 30 de secunde, ii apartine lui Flavius Stoican.

Cel mai varstnic jucator amator venit sa participe la meciurile de cate 24h a avut 61 de ani, iar cel mai lung timp de joc pentru un singur participant a fost de aproximativ 4 ore in teren si nu oricand, ci intre 1 si 5 dimineata, cand oboseala ar fi trebuit sa isi spuna si mai mult cuvantul. Toate aceste cifre vorbesc despre pasiune si dedicarea absoluta a tuturor participantilor, fie ei vedete sau amatori de fotbal.

Maratonul nu a fost lipsit de evenimente “altfel”, care au condimentat jocul si spectacolul. Stelea a fost si atacant, nu doar portar, fetele din Echipa Nationala de Fotbal au intrat si ele pe teren, jucatori straini au venit in mai multe orase sa ia parte la marele eveniment de fotbal, printre care si un ziarist de la The Guardian.

Pe marginea terenului, in timpul pregatirilor, s-au inregistrat peste 545 de sedinte de barbierit fara roseata asigurate de Gillette Mach3, demonstrandu-le tuturor ca nici in barbierit, nici in fotbal nu mai e loc de rosu.

La final, prin tragere la sorti, 8 dintre jucatorii din toate orasele au castigat o excursie in capitala fotbalului spaniel pentru a asista la un meci memorabil.

Lista castigatorilor este disponibila pe fotbalfararosu.sport.ro.

De aici incolo, maratonul va aminti tuturor ca fotbalul fara rosu, ca si barbieritul fara roseata, sunt posibile atunci cand pasiunea intalneste tehnica desavarsita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies