(P) Poti sa faci bani din pariuri online doar daca respecti ACESTE REGULI

(P) Poti sa faci bani din pariuri online doar daca respecti ACESTE REGULI

Să faci bani din pariuri online nu este ceva imposibil, însă pentru a-ți transforma visul în realitate trebuie să muncești destul de mult.

Am stat de vorbă cu echipa specialiștilor PariuriX.com, care ne-a dezvăluit o serie de sugestii interesante în acest sens. Dacă vrei să devi unul dintre cei 1% din pariori care realizează profit în mod constant, ai face bine să ții cont de aceste sfaturi:

Nu alege pariurile doar pentru că au o cotă mică. Dacă atunci când urmărești oferta de pariuri te orientezi țintă către cotele mici și favoritele clare, nu vei avea mare succes pe termen mediu și lung. Gândește-te că așa joacă marea majoritatea a pariorilor – care știm bine că sunt pierzători.

Nu subestima niciodată o anumită echipă sau un anumit sportiv și nu paria contra lor doar pentru că știi că în general nu au mari șanse de reușită. Pe tine te interesează să-ți iasă acest pariu, nu ce ar trebui să se întâmple în 9 din 10 întâlniri. Analizează întotdeauna în detaliu ambele părți implicate în dispută și privește lucrurile obiectiv, căutând atât argument pro, cât și contra pariului pe care ai de gând să-l joci.

Dacă vrei să urmărești diverse păreri și eventual să pui întrebări sau să deschizi anumite subiecte de discuție, nu ai decât să intri în comunitatea PariuriX.com și să accesezi forumul dedicat.

Nu adăuga evenimente pe bilet doar pentru a mări cota totală. Obișnuiești să mai cauți alte pariuri după ce ți-ai făcut biletul zilei, doar pentru a-ți mări potențialul câștig? Ei bine, dezvață-te cât poți de repede de acest obicei. Profesioniștii joacă numai pariuri individuale – este adevărat că există și excepții, însă acestea sunt puține. Dacă ți se pare o trecere prea dificilă, încearcă măcar să reduci numărul evenimentelor de pe bilet la 3-4. Șansele tale de câștig cresc substanțial dacă procedezi în acest fel!


 
Trebuie să înțelegi că acele cote mari pe care dorești să le atingi nu sunt făcut pentru a-ți băga bani în buzunar, chiar dacă vezi diverse bilete senzaționale publicate pe internet. Realizează că procentul acelor bilete bombă cu câștiguri impresionate nu reprezintă nici măcar 0.1% din numărul total al biletelor jucate de pariori.

Ceea ce trebuie să faci este să-ți setezi obiective realiste și tangibile. Să mergi cu pași mărunți și să încerci ca la sfârșitul lunii să obții un mic profit. Dacă vei încerca să te îmbogățești peste noapte, nu vei face altceva decât să finanțezi casele de pariuri online!

Combină întotdeauna intuiția cu statisticile și informațiile. Oricât de bine te-ai pricepe la un anumit sport și la o anumită ligă, nu trebuie să pariezi după ureche. Specialiștii spun că pe termen lung pariurile bazate pe analize statistice au o rată de succes mai mare decât cele bazate pe intuiție și știri.

Dacă vrei să găsești statistici ajutătoare pentru stabilirea pariurilor câștigătoare în cazul meciurilor de fotbal, îți recomand această resursă gratuită și extrem de utilă.
 

Nu paria haotic și nu juca la recuperare. Cei mai mulți dintre pariori golesc banca tocmai pentru că nu au o strategie de money management și pentru că nu sunt capabil să-și accepte pierderile și să treacă mai departe.

Trebuie să înțelegi că de fiecare dată când mărești miza în mod nejustificat, îți grăbești procesul de falimentare. Încearcă să joci o miză fixă; spre exemplu: pariază 5% din banca ta inițială pe fiecare bilet. La sfârșitul lunii, dacă realimentezi contul, poți repeta calcularea mizei.

VEZI AICI CARE SUNT CELE MAI BUNE PONTURI ALE ZILEI RECOMANDATE DE SPECIALIȘTII PARIURIX.COM!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies