Advertoriale

(P) Noul mix de 3 pariuri castigatoare din agentii e si online de azi, la Fortuna

Nu ne place ca s-a mutat chiar totul acasa, dar e mai bine. Asa zicem toti. Alegem meciul ala, cota aia si banii intra-n cont. La fel si la bile. Punem pe numerele alea si alea si intr-un minut e gata castigul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 08:59
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 09:03

Cel mult un minut! Asta e avantajul loteriilor virtuale. Poti sa pariezi nonstop si sa castigi intruna. Pe numere, pe secvente de numere, pe primele numere, pe culori, pariuri simple sau sistem pentru profesionistii castigurilor. E ca intr-un parc de distractii unde orice ai alege, intensitatea momentelor si distractia vin pachet. 

De azi ai online la Fortuna loteriile virtuale Lucky Six, Lucky X si Next 6. Asta ziceam cu parcul de distractii si cu ocaziile multiple de pariere. Cand ai o groaza de oportunitati, tot nimeresti una si castigi. Toate loteriile si tipurile de pariuri din agentii la aceste trei jocuri, sunt acum si online. Fara taxa de administrare, fara alte taxe. Numai cu castiguri. 

Toate regulile sunt explicate pe efortuna.ro ca sa le inteleaga oricine, de la prima bila. La fel si calculul castigului pentru orice tip de bilet - simplu sau sistem – si pentru orice tip de pariu. Noile jocuri virtuale cu multe extrageri de numere si cu pariuri chiar LIVE, in timpul extragerilor, completeaza celelalte jocuri virtuale spectaculoase de la Fortuna: fotbal, curse de cai, caini, masini si motociclete. Hai la joaca!

CITESTE SI

Modifică setările cookies