(P) Mananci cascaval si te recuperezi mai bine dupa antrenament

(P) Mananci cascaval si te recuperezi mai bine dupa antrenament

Neymar, Serena Williams, Bastian Schweinsteiger si Lebron James. Afla cateva din motivele pentru care ar trebui sa mananci mai mult cascaval

Psihologii americani sustin ca muzica are 20 de avantaje fantastice pentru sanatatea ta. De la usurat durerea, la motivat biciclistii sa pedaleze mai vinjos; de la crescut performanta alergatorilor la crescut rezistenta atunci cind faci un exercitiu sportiv dificil; de la recuperarea mai rapida dupa o sesiune de antrenament dura la cresterea calitatii somnului; de la imbunatatirea functiilor vaselor sangvine la reducerea stresului, muzica este un ingredient fantastic pentru sanatatea noastra fizica si mentala.

Fascinat de capacitatea muzicii de a ne vindeca, Toni Delaco ofera pina la 30 august cite 5 casti Beats by Dr. Dre pe saptamina celor care cumpara cascavalul Delaco.

Beats by Dr.Dre este considerata cea mai populara gama superioara de casti din lume. A fost lansata de catre muzicianul american impreuna cu unul din cei mai importanti oameni din industria muzicala americana,
Jimmy Iovine.

In numai 2 ani de zile, din 2010 in 2012, Beats a vandut casti in valoare de peste 1 miliard de dolari. Iar in 2013, 59% din piata de casti din SUA era detinuta de Beats, un succes increbibil care se bazeaza pe superbul design al acestora dar si pe sustinerea acordata de superstaruri ca Lady Gaga, Pharell sau Lyl Wayne.

O pereche de casti costa in jur de 200 de dolari dar ubicuitatea lor in Statele Unite demonstreaza ca fanii nu se uita la bani atunci cind este vorba de calitate.

Si de sanatate.

Printre cei mai mari fani ai Beats sunt sportivii Neymar, Serena Williams, Bastian Schweinsteiger sau Lebron James.

Alatura-te lor.

Cumpara cascavalul Delaco, trimite codurile tale prin SMS sau Whatsapp la 0725 BRANZA (272692) sau intr-un mesaj privat pe www.facebook.com/fanbranza si cele mai populare casti de lux din lume ar putea sa fie ale tale.
Caci vorba lui Toni Delaco: ”Se vede dupa casti cind stai bine pe cascaval.”

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîțu, criticat în PNL: Atitudinea asta de tip Băsescu, complet falimentară
BRAT
Modifică setările cookies