Advertoriale

(P) Los Angeles Lakers și Miami Heat luptă pentru inelele de campioni în baschetul nord-american! Tu pe cine pariezi în finala care începe joi?

Campionatul nord-american de baschet a fost o întreagă telenovelă în 2020, dar până la urmă s-a tranșat pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 16:24
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 16:27

de Gigi Stancu, Superbet

Fără jucătorii care au refuzat să rămână prizonieri luni de zile în „Bula de la Orlando”, competiția a prins farmec și fără spectatori, iar cei mai buni și mai puternici mental s-au calificat în finală. În vest n-a fost loc pentru mișcări tectonice, dar pe cealaltă coastă a fost nebunie. Locul 5, Miami Heat, a dat de pământ cu favoritele și are acum o mână pe trofeu. Rămâne de văzut ce spun Lebron James și ai lui, începând cu ziua de joi. Tu ce crezi?

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile din cea mai așteptată finală a baschetului mondial!

Se joacă după sistemul cel mai bun din 7 meciuri

Războiul nord-american de sub panou se va tranșa după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, adică va câștiga echipa care va ajunge prima la 4 victorii. Avem însă toate șansele să sperăm într-un spectacol prelungit, asta pentru că doar Miami Heat a reușit să încheie la 4-0 un duel, în acest play-off. S-a întâmplat în primul tur, în fața celor de la Indiana Pacers, restul luptelor tranșându-se în minimum 5 partide, atât pentru Heat, cât și pentru Lakers. Poate fi și acesta un pronostic în sine, numărul de partide în care se va tranșa finala. Tu ce spui?

LA Lakers n-a lăsat loc de surprize

Favorită la pariuri este Los Angeles Lakers, echipă care a fost în fruntea conferinței de la început până la final. Lakers a câștigat seria din vest și n-a discutat cu niciun adversar din play-off. A câștigat cu 4-1 în fața celor 3 oponenți întâlniți pe drum, Portland Trail Blazers, Houston Rockets și Denver Nuggets, iar pe Miami Heat, dușmanul din finală, l-a învins pe linie în ultimele dueluri directe. Lebron James este un colos pe brațele căruia Los Angeles speră să obțină din nou titlul de campioană în baschetul nord-american, la fix 10 ani de la ultimul trofeu!

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și te asiguri astfel că poți să pariezi oricând și de oriunde, doar cu telefonul mobil!

Miami Heat a detonat bombă după bombă

De partea cealaltă, Miami Heat e o frumusețe de echipă, în anul de grație 2020. A scos tot ce era peste ea în clasament, indiferent de nume și de ce dădeau casele de pariuri. Amenințarea granzilor a venit de la acel start fulminant, 4-0 cu Indiana Pacers și a continuat cu un 4-1 incredibil în fața favoritei principale, Milwaukee Bucks, echipa lui Giannis Antetokounmpo. Nici Boston n-a mișcat prea mult, în semifinale. Miami a câștigat cu 4-2 confruntarea și a ajuns în marea finală, obiectiv nefixat și nesperat, ci doar visat la începutul sezonului. Întrebarea care se pune este: mai face trupa lui Spoelstra încă o victimă de marcă sau e sfârșit de drum?

Lakers ar duce trofeul înapoi pe malul Atlanticului

Finala care începe joi dimineața are câteva caracteristici importante. Este a 96-a din istoria baschetului nord-american, Lakers ar egala-o pe Boston Celtics la număr de trofee castigate, 17, iar pentru Heat ar fi a 6-a finală din istoria francizei din Florida. Mai mult, trofeul ar reveni din nou unei echipe din vest, asta pentru că anul trecut a mers în Canada, la Toronto, Lebron James ar putea avea pe deget al patrulea său inel de campion. De cealaltă parte, Miami ar câștiga un trofeu adus în vitrine ultima dată chiar de Lebron, în 2013. 

Vino pe SuperSocial, locul de întâlnire al pariorilor Superbet!

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază live sau premeci pe finala din baschetul nord-american! Intră apoi în secțiunea Prieteni și arată-le alor tăi pronosticurile alese și biletul final plasat online! Rămâi în continuare pe aplicație și folosește SuperSocial pentru distracție și informare! Poți să vezi biletele prietenilor pe care îi urmărești, să le spui ce crezi despre alegerile lor, iar la începutul meciului dă-ți întâlnire pe chat-ul evenimentului!

Pe chat poți să comentezi partidele cu ceilalți fani, să-ți dai cu părerea despre desfășurarea ei și chiar să te sfătuiești cu prietenii în legătură cu eventualele pariuri live care ți se par că se întrevăd. Dacă ai nevoie să te inspiri de la profesioniști, ambasadorii Superbet postează zilnic biletele lor, care se pot transforma în ponturi câștigătoare pentru tine. Urmărește activitatea lui Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu și a celorlalți experți Superbet și fă-ți săptămâna mai frumoasă! SuperSocial de la Superbet e locul de întâlnire preferat al pariorilor și al iubitorilor sportului. Vino online! 

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Modifică setările cookies