Advertoriale

(P) Infioara-ti simturile cu Bucovina Carbo si poti fi castigatorul marelui premiu, noul Opel Corsa

Chiar daca e pe sfarsite, vara inca ne transmite energia ei si dorinta de a ne lua lumea-n cap si de a pleca unde vedem cu ochii. Iar pentru drumuri lungi, ce strabat tara-n lung si-n lat, cel mai bun camarad iti e autoturismul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 15:14
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 18:51

O masina frumoasa, bine dotata, cu tehnologii si motorizari aliniate la cele mai noi standarde, cu un look zvelt si dinamic ce urmeaza calea muchiilor ascutite si a unghiurilor drepte. Acesta este noul Opel Corsa, masina pe care o poti castiga daca inscrii codurile promotionale de sub eticheta pet-ului Bucovina Carbo, pana in data de 15 septembrie, pe www.apabucovina.ro/infioara-ti-simturile. Dar asta nu e tot!

Poti castiga premii de senzatie in fiecare saptamana. Tragerile la sorti saptamanale iti pot aduce carduri cadou pe care sa le folosesti pe eMAG sau SmartExperience. Iti poti intregi colectia de gadgeturi cu cardurile cadou eMAG sau te poti bucura de experiente care mai de care mai interesante cu voucherele SmartExperience. Un zbor cu parapanta suna tentant pentru oricine. Pana la urma, cine nu-si doreste sa experimenteze visul zborului si sa se bucure de frumusetile peisajelor vazute de sus? Si nu doar ca zbori deasupra muntilor, dar poti sa ai parte si de acrobatii in aer sau, daca ai experienta, poti pilota chiar tu parapanta.

Poti sa-ti strangi gasca intr-un weekend si sa mergeti la razboiul culorilor: paintball. Intr-un teren de lupta, cu costume si arme adecvate, trebuie sa iti vanezi adversarii, dar sa te si feresti de ei, in acelasi timp. Spaima loviturii venite de nicaieri, care intr-un razboi adevarat ti-ar fi fost fatala, iti ofera senzatii de neuitat. Din acel moment intri in pielea personajului si devii soldat in toata regula. Te ascunzi, mergi taras, te ridici repede si fugi, tintesti, te camuflezi, ochesti adversarii si te intorci in baza invingator.

Dar nu doar iubitorii de senzatii tari se pot bucura de voucherele SmartExperience; pentru cei mai romantici, SmartExperience pune la dispozitie servicii de relaxare de care puteti profita impreuna cu persoana iubita. Puteti merge la Spa sa va bucurati de “Poveste pentru cuplu” sau la o degustare de vin, unde va puteti imbia simturile cu aromele complexe ale celor mai apreciate vinuri.

Ce mai astepti? Inscrie cat mai multe coduri promotionale de sub eticheta pet-ului Bucovina Carbo pana in data de 15 septembrie si poti castiga premii de senzatie!

Bucovina Carbo! Infioara-ti simturile cu premii de senzatie!

Modifică setările cookies