(P) In sfarsit: cotele care te scot din casa!

(P) In sfarsit: cotele care te scot din casa!

Casa Pariurilor aduce pentru jucatori cote pe candidatii alegerilor prezidentiale 2019.

Pentru ca, dupa cum se poate observa deja de ani buni, romanii se lenevesc atunci cand vine vorba de prezenta la vot, noul tip de pariu Casa vine cu un scop in plus: sa ii scoata pe jucatori (si nu numai)... din casa. Prim mesaje de comunicare subtile, care amesteca trimiterile catre candidati cu specificul sportiv, Casa Pariurilor incearca sa le reaminteasca romanilor de importanta votului lor.

Pe site-ul Casa Pariurilor si pe aplicatia mobila jucatorii pot descoperi acum cotele oferite pentru primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 pentru candidatii Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Kelemen Hunor, Ramona Ioana Bruynssels, Catalin Ivan, Alexandru Cumpanasu si Viorel Catarama.

Cotele oferite de Casa Pariurilor pentru Prezidentiale sunt din cele mai variate: de la 1,25 pana la 700,00 sau chiar 999,00. Va lasam pe fiecare in parte sa ghiciti ce cota apartine carui candidat. Poti juca pe  Castigatori, Duel voturi, Procentaj prezenta, Procentaj candidat si Cine ajunge in Turul 2.

Noutatile toamnei in Casa Pariurilor: cote prezidentiale. Pariaza. Dar mai ales, voteaza!

Pariaza pe alegerile prezidentiale!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Patronii afacerilor de pe litoral au luat măsuri fără precedent. Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi la mare
BRAT