(P) Gica Craioveanu devine Brand Ambassador al companiei Sportingbet in Romania

(P) Gica Craioveanu devine Brand Ambassador al companiei Sportingbet in Romania

Gica Craioveanu este unul dintre jucatorii marcanti ai fotbalului romanesc.

Plecat de la Constructorul Slatina, tanarul mereu cu zambetul pe buze a facut istorie la Craiova castigand cu Universitatea un titlu si doua Cupe ale Romaniei, fiind de doua ori golgheter al primei ligi. Au urmat 11 ani in Spania, cu 223 meciuri si 48 goluri in Primera Division si o statuie la Getafe, singura a unui sportiv roman peste hotare. A fost unul dintre cei mai carismatici jucatori ai Nationalei Romaniei pentru care a imbracat de 25 de ori tricoul intre 1993 si 1999 si a inscris 4 goluri.

Dupa retragerea din activitatea competitionala, fostul mare fotbalist si-a pus in valoare spiritul analitic si atenta cunoastere a fotbalului spaniol si a celui romanesc in calitate de colaborator permanent al unor canale media din Spania si Romania. Astfel, vine in mod natural alegerea sa ca Brand Ambassador de catre liderul pietei locale de pariuri sportive, asocierea de imagine avand ca numitor comun succesul bazat pe inteligenta si perseverenta.

La semnarea contractului, Gica Craioveanu s-a declarat entuziasmat cu privire la rolul sau de Brand Ambassador al Sportingbet: “Este un nou domeniu pentru mine, o noua provocare, si sunt determinat sa transmit tuturor celor care imi urmaresc evolutia ca ambasador increderea ca pasiunea pentru fenomenul sportiv si inteligenta pot fi cuantificate in castiguri financiare. Asocierea mea cu Sportingbet in planul imaginii va fi vizibila in toate activitatile de comunicare ale companiei ".

Sportingbet.ro este un site international de jocuri de noroc, ce ofera paruri sportive, cazinou, poker, dar si alte jocuri, Platforma ofera clientilor sai o oferta variata de pariere: peste 6000 de optiuni de pariere LIVE si peste 100 de ligi de fotbal. De asemenea, Sportingbet ofera o mare varietate de sporturi, dar si peste 200 de jocuri slot ce fac parte din Cazinoul Sportingbet. Compania licentiata in Romania isi doreste sa ofere clientilor sai din Romania o experienta de pariere de calitate, 100% in siguranta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies