(P) Expertii germani au decis: aceasta este cea mai buna anvelopa din 2016. A primit calificativul "exemplar" 

AutoBild Coontinental Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 14:48
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 12:20

►Noua anvelopa UHP de la Continental pe primul loc la primul test comparativ al revistei AutoBild sportscars la care participa.
►"Anvelopa SportContact 6 e foarte convingatoare," spun specialistii

La primul test la care participa, Noua anvelopa UHP de la Continental, SportContact 6, a obtinut primul loc. La terminarea testului, ce a acoperit 10 criterii diferite, jurnalistii experti de la revista AutoBild sportscars a o ferit anvelopei super sportive conceputa de Continental in Hanovra calificativul “exemplar” si primul loc in clasament.

Pentru a reusi sa castige, anvelopa de ultima generatie de la Continental a trebuit sa isi dovedeasca calitatile pe carosabil du si uscat dar si la rezistenta la rulare. “La primul test la care participa, anvelopa SportContact 6 a fost foarte convingatoare,” au rezumat expertii. “Cu o manevrabilitate impresionanta si o precizie buna a directiei la viraje, noua anvelopa Continental SportContact 6 a facut o impresie buna,” au raportat ei.

“Cea mai recenta anvelopa SportContact de la Continental a preluat conducerea in disciplina suprema a testelor comparative pe anvelope ultraperformante.”

Odata cu noua anvelopa UHP de la Continental, alte cinci anvelope din Europa, Asia si America au fost testate in dimensiune 255/35 R 20 pe axa fata si 295/30 R 20 pe axa spate. Vehiculul de test a fost un Jaguar F-Type. "Desigur, suntem incantati de performantele deosebite ale noii noastre de anvelope high-tech sportiva, SportContact 6", a spus Alexandra Bahlmann, Director Departament Comunicare, anvelope de pasageri la Continental. "Aceste rezultate ale testelor ofera dovada clara a capacitatii noii noastre anvelope UHP premium de a transfera tehnologiile nou dezvoltate cu care este inzestrat in imbunatatiri ale performantei realizate pe sosea."
 

Continental a prezentat pentru prima oara noua anvelopa SportContact 6, cea mai recenta anvelopa super-sport pentru segmentul de ultra inalta performanta, la finalul verii trecuta. La dezvoltarea acestei anvelope, inginerii Continental reinventat practic compozitia chimica a benzii de rulare, precum si modelul benzii de rulare si constructia anvelopei. Peste 40 de dimensiuni sunt disponibile in prezent la dealerii de anvelope pentru jante de 19 pana la 23 de inch, iar dimensiuni noi vor fii adaugate constant. Anvelopa SportContact 6 e produsa la fabricile de anvelope Continental din Korbach, Germania si Otrokovice, Republica Ceha.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!