(P) Evita neplacerile cu ONJN, consulta ghidul de pariuri online pentru 2017

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2017, 10:00
Data actualizarii: Luni 13 Noiembrie 2017, 14:52

Vrei sa eviti neplacerile de orice fel cu ONJN-ul? Descarca și consulta GHID 2017 PARIURI ONLINE pentru a putea paria online in siguranta, 100% legal și fara nici un risc!

2017 este anul relansarii pentru piata pariurilor online in Romania. Jucatorii dispun in acest moment de toate informatiile necesare pentru a putea paria linistiti online. Acest lucru a fost posibil si datorita numeroaselor campanii de informare lansate de comunitatea pariorilor din Romania, PariuriX.com, dar si prin intermediul publicatiei lansate de insusi fondatorul comunitatii, Cadar Marius. Specialistul care se bucura de peste 15 ani experienta in domeniu a publicat si prima carte tiparita in Romania ce se dedica pariurilor, insa GHID 2017 PARIURI ONLINE este o publicatie menita sa-i ajute pe pariori sa debuteze in lumea pariurilor online cu dreptul.
 

"Eram sigur ca numarul de jucatori la pariuri online va creste considerabil in prima luna a anului 2017,” a spus Cadar Marius, unul dintre primii pariori de pe online.
 

„Ianuarie a fost luna in care ghidul de pariuri online pentru 2017 a fost planificat sa fie pus la dispozitia pariorilor. Este singurul ghid complet care le arata cum sa parieze 100% legal online și sa caștige in siguranta. Numarul de jucatori recomandati de PariuriX.com s-a dublat," a declarat satmareanul care este urmarit de peste 52.000 de fani pe pagina sa de Facebook.

Descarca GHID 2017 PARIURI ONLINE

 

IATA CASELE DE PARIURI RECOMANDATE DE CADAR MARIUS LA CARE POTI JUCA IN DEPLINA LEGALITATE PANA in 2026 SI FARA NICI UN FEL DE RISC:

Deschide cont la Betfair

 

Cea mai populara platforma de Betting Exchange de pe planeta este disponibila și la noi in tara. Insa nu trebuie neglijata nici sectiunea Sportsbook, care beneficiaza de cateva functii deosebite, cum ar fi: Cash Out (total/partial), generatorul de bilete cu pariuri populare sau posibilitatea de a asigura biletele pentru a primi miza inapoi daca ești scos la un singur meci. In plus, aici se gasesc zilnic o gramada de pariuri speciale provocatoare, conturate in jurul celor mai importante evenimente ale zilei respective.

Deschide cont la Betano

 

Oferta pentru Liga 1 este cat se poate de completa la Betano: printre cele peste 100 tipuri de pariuri se gasesc chiar și cele pe cartonase sau pe lovituri de la colt. Partidele din Liga lui Gino se difuzeaza in format live video, alaturi de alte multe zeci de mii de evenimente sportive anual. Daca vrei sa incerci ceva inedit, descarca aplicatia Betano pentru iOs si plaseaza pariuri cu comanda vocala.

Deschide cont la Netbet

 

Atunci cand vine vorba de pariuri live, Netbet este numele la care se gandesc foarte multi dintre pariori. Asta deoarece operatorul ofera o diversitate ieșita din comun de evenimente pe care se poate paria live. In acest sens, experienta este completata de aplicatii pentru Android si iOs, dar și de o aplicati web rapida ce poate fi accesata de pe orice smartphone fara nici o descarcare. Aici se gasesc si pariuri pe sporturi virtuale: curse de cai, curse de caini si fotbal.

 

Predictorul Fotbalului este una dintre principalele atractii oferite de Sportingbet: este vorba despre un concurs de tip Pronosport, cu premii de pana la 65.000 RON, la care pot juca gratuit toti utilizatorii activi. O alta facilitate importanta, Asigurarea Saptamanala, le permite jucatorilor ghinionisti, care au incheiat saptamana cu un bilant negativ, sa-si recupereze o parte din pierderi prin acest program de loializare.

 

Deschide cont la Unibet

 

Functia Action Betting este una dintre cele mai interesante lucruri pe care Unibet le are de oferit pasionatilor de adrenalina. Meciurile din oferta de pariuri live care includ aceasta optiune, permit jucarea unor piete super rapide ce sunt rasplatite imediat dupa solutionarea lor. Practic, se pot viziona partide pe care se poate paria live la o viteza impresionanta. La Unibet se gasesc 4 sectiuni, si anume: pariuri sportive, cazinou (live si virtual), poker si bingo.
 

Case de Pariuri Online recomandate de PariuriX.com

 

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile pot avea consecinte financiare și pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!