(P) Cele mai bune cazinouri la care specialistii iti recomanda sa joci in 2018

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2017, 12:09
Data actualizarii: Joi 21 Decembrie 2017, 12:11

Anul 2017 a insemnat o adevarat explozie a cazinoului online in Romania. Mii de jucatori isi incearca zilnic norocul intr-unul dintre cazinourile online de top licentiate in Romania. Dorinta de a face bani usor, peste noapte, pentru unii ideea de entertainment si distractie, atrage zilnic tot mai multi romani in cazinourile disponibile pe internet.

Desigur, nu toate cazinourile online sunt la fel de bune, exista diferente semnificative intre ele, iar asta poate deveni la un moment dat o problema. Multi jucatori, mai ales cei aflati la inceput, se intreaba care cazino online este cel mai potrivit pentru ei. In ce cazino ar merita sa isi incerce norocul? Am incercat sa dam un raspuns tuturor acestor intrebari venite din partea jucatorilor si am discutat cu specialistii numarul 1 in domeniu, cei de la Undepariem.com, ghidul complet al cazinourilor online din Romania. Impreuna cu ei am realizat lista cu cele mai bune caznouri in care merita sa joci in anul care vine. Haideti sa vedem rezultatul.

La ce cazinouri online recomanda specialistii sa joci in 2018

  1. Cazinoul online Maxbet (licența L1160661W000651) este, fara indoiala, prima alegere atunci cand vorbim despre prefeintele jucatorilor de cazino. Nu este de mirare, deoarece, pe langa pachetul de bun venit cel mai atractiv dintre toate, cei de la Maxbet ofera si o multitudine de jocuri care fac deliciul jucatorilor romani. Probabil cel mai popular joc de cazino in intreaga lume, ruleta este prezenta in mai multe variante in cazinoul online Maxbet. Exista chiar si o sectiune de Cazino Live, atat de indragita de jucatorii care cauta maximum de adrenalina. Nu lipsesc nici sloturile, cu mult doritele Jackpoturi care te pot transforma peste noapte intr-un milionar, daca ai suficient de mult noroc. Fundamentat pe o platforma excelenta, atat pe desktop, cat si pe mobil, oferita de Playtech, cel mai mare producator la nivel mondial, cazinoul Maxbet reprezinta, fara dubii, principala alegere a jucatorilor impatimiti de cazino in anul ce sta sa inceapa.

  2. Probabil cazinoul complet este cel al Netbet (Licența nr. L1160651W000195). De ce spunem asta? Este evident faptul ca la Netbet in cazinoul online gasesti absolut tot ce te intereseaza. O sumedenie de sloturi, celebrele "pacanele online" cum mai sunt ele numite. Plus ruleta, atat in varianta europeana, cat si in cea americana. Unde mai punem ca la Netbet exista o ruleta Live televizata pe unul dintre posturile popuare de televiziune din Romania? De altfel, cazinoul live este la loc de cinste in oferta celor de la Netbet. Daca esti in cautarea castigurilor rapide, afla ca la Netbet gasesti unele dintre cele mai tari jackpoturi. Atentie, insa, aceste premii nu sunt pentru oricine, ci doar pentru jucatorii foarte norocosi. Si care mizeaza sume importante. Asa ca, daca nu esti un high roller, stai departe de Jackpot si concentreaza-te pe jocurile de pacanele clasice, ca poti castiga si acolo sume frumusele.

  3. Daca in ceea ce priveste partea de pariuri sportive, Betano (L1170664W000663) ocupa locul 1 in preferintele pariorilor romani, la cazino abia isi face loc printre granzii din domeniu. Cu un pachet de bun venit momentan destul de mic din punct de vedere al valorii, cei de la cazinoul Betano incearca sa suplineasca printr-o varietate buna de jocuri oferite, pe platformele celor de la Playtech si Netent. Momentan ofera doar sloturi si cate un joc de ruleta, respectiv Blackjack. Destul de putin, dar sunt semnale ca Betano dezvolta un cazino foarte competitiv, pentru a echilibra balanta fata de zona de sport, unde domina deja autoritar piata.

  4. La fel ca si Betano, casa de pariuri online Sportingbet este mai cunoscuta romanilor pentru pariurile sportive, decat pentru cazinoul sau online. Si, putem spune noi, este pacat, deoarece pe aceasta din urma zona, Sportingbet a creat un produs de top. Putine cazinouri online din lume se pot lauda cu o asemenea oferta de jocuri, cu foarte multe promotii active pentru jucatori, oferte exceptionale menite sa atraga cat mai multi jucatori activi. O grafica excelenta si unele dintre cele mai bune sloturi fac parte din oferta cazinoului online Sportingbet. Gonzo's Quest, Jimi Hendrix sau celebrul joc Starburst, unul dintre cele mai indragite, le poti gasi in oferta celor de la Sportingbet. Si, daca te simti cu adevarat norocos, de ce nu?, poti sa incerci sa obtii si castiguri frumoase la aceste jocuri.

  5. In fine, ultimul pe lista, dar nu cel din urma, cazinoul online al celor de la eFortuna (L1160665W000326) are un potential excelent de castig pentru jucatori. Realizat si el pe o platforma Playtech, ofera un numar foarte mare de sloturi, Live Cazino, jocuri de masa, ca Blackjack sau ruleta. Poti juca si video poker, daca asta este pasiunea ta, il gasesti in variante foarte atractive la cei de la eFortuna. Pentru jucatorii nou veniti, eFortuna ofera unul dintre pachetele de bun venit aflate in topul ofertei cazinourilor licentiate la noi. Evident, valorile ridicate ale acestor pachete de bun venit sunt ca un magnet pentru noii jucatori, dornici sa porneasca la drum cu o banca cat mai mare posibil.

Acest top a cazinourilor online la care specialistii recomanda sa joci in 2018 este unul cu un caracter informativ, dar este tot timpul de preferat sa tineti cont de opiniile celor din domeniu, care se pricep si stiu ce anume recomanda. De asemenea, foarte important, cum spunem de fiecare data, aveti mare grija cu jocurile de noroc sa nu se transforme in obsesie sau dependenta. Ele trebuie privite strict ca mijloace de entertainment, de petrecere in mod placut a timpului liber. Orice exces poate fi foarte periculos. Jucati responsabil, orice ar fi nu aruncati in joc mai mult de 5-10% din veniturile lunare. In cazul in care simtiti ca pierdeti controlul, recomandam sa va adresati institutiilor si organelor de specialitate care va vor consilia.

Multa bafta!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!