(P) ASUS Vivobook 16 OLED (M1605): o viziune care uimește prin putere și dinamism

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 11:25
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 11:25

 

Utilizatorii care caută performanță, eleganță și inovație într-un singur dispozitiv vor fi plăcut surprinși de noul ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) . Noul ecran ASUS OLED va impresiona de la prima utilizare atât profesioniștii în căutarea unui instrument de lucru puternic, cât și utilizatorii pasionați de divertisment digital.

Ecranul de 16 inch OLED, o experiența vizuală aparte

Ecranul ASUS OLED HDR cu diagonală de 16 inch, rezoluție 3.2K (3200 x 2000 pixeli) și rată de împrospătare a imaginii fluidă la 120 Hz este componenta laptopului ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) care te va impresiona de când îl scoți din cutie. Una dintre caracteristicile tehnologiei OLED este gama vie de culori, panoul folosit fiind capabil să redea integral volumul de culoare DCI-P3 la un nivel practic infinit al contrastului, rezultatul fiind o imagine incredibil de realistă.

Panoul OLED cu diagonala de 16 inch este potrivit nu doar pentru vizionarea filmelor și serialelor la calitate înaltă, ci și pentru fluxuri de lucru creative precum editare foto și video, lucru posibil datorită preciziei cromatice excepționale, la nivelul standardelor utilizate în mediile profesionale. Nu doar atât, dar ecranul este certificat TUV Rheinland pentru reducerea emisiilor dăunătoare de lumină albastră, protejându-ți ochii în timpul sesiunilor îndelungate de utilizare.

Performanță exemplară cu procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000

Vei putea finaliza mai multe sarcini simultan și mult mai rapid cu viteza oferită de procesorul AMD Ryzen™ 9 7940HS, un chip care garantează o putere de calcul impresionantă într-un șasiu extrem de compact.

Datorită graficii puternice încorporate, AMD Radeon™ 780M, ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) devine acum un hub de divertisment pentru cele mai captivante jocuri și pentru streaming fluid, permițându-ți să te joci ceea ce dorești, în orice moment, la birou sau când te deplasezi.

Fii mereu în mișcare cu ajutorul tehnologiei de gestionare inteligente a energiei AMD proiectată pentru a optimiza durata de viață a bateriei și a menține ridicat nivelul performanțelor.

Profită de experiențe bazate pe inteligență artificială cu Ryzen™ AI, o tehnologie revoluționară cu Inteligență Artificială (IA) care permite multitasking accelerat, creșterea productivității și care aduce noi posibilități de colaborare îmbunătățite pentru ca tu să fii mereu în contact cu lumea înconjurătoare.

Design elegant, conectivitate completă și autonomie crescută

Designul laptopului ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) este o îmbinare perfectă de stil în slujba funcționalității. Carcasa laptopului este una subțire și ușoară, ceea ce face acest portabil ușor de transportat. Carcasa este, totodată, una robustă, ce a fost supusă celor mai riguroase teste ale armatei americane, fiind certificată MIL-STD-810H, unul dintre cele mai exigente standarde din domeniu.

Materialul carcasei este realizat din materiale ecologice reciclate după consum (PCR), fiind disponibile două culori foarte elegante, Indie Black și Cool Silver, care adăugă o notă de sofisticare designului exterior.

Din punct de vedere al conectivității, ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) este dotată cu o gamă completă de porturi ce cuprinde conectori USB-C, USB-A, HDMI și un jack audio, astfel încât să îți poți conecta toate perifericele dorite fără probleme. Pentru transferuri rapide fără fir, suportă standardul WiFi 6E.

ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) este mai mult decât un simplu portabil, fiind o adevărată declarație de stil și performanță. Inginerii ASUS au folosit tehnologii AMD de ultimă generație, un ecran distinctiv și un design rafinat pentru a proiecta un laptop care nu face compromisuri. Descoperă eleganța și puterea fără limite a noului laptopul ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) și transformă-ți viața digitală într-o experiență fără egal!

Vizitează eShop ASUS România pentru a afla detalii complete despre laptopul ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) dotat cu procesoare procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000, specificații complete și configurații disponibile direct din stoc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!