Advertoriale

(P) Am îmbunătățit Casa! Ai 5 avantaje noi-nouțe în aplicație, ca să câștigi mai ușor

Hai la pariuri, neamule, că am "renovat" Casa și avem multe surprize pentru tine! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 12:37
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 13:48

Noua platformă Casa Pariurilor aduce câștigurile mari și mai aproape de tine. Am făcut îmbunătățiri pe site, în aplicații și în agenții, iar acum este momentul să îți explicăm ce schimbări te așteaptă...

În primul rând, gestionarea fondurilor a devenit mult mai ușoară pe casapariurilor.ro și în aplicație: acum ai un portofel electronic comun, pentru Sport și Cazino, așa că nu mai este nevoie să muți mereu banii dintr-o secțiune în cealaltă! Orice ai vrea să joci, vei folosi soldul general pentru a-ți plasa mizele. Simplu și la obiect, ca să nu ratezi nimic din distracția XXL! 

Dar trebuie să știi că istoricul pariurilor tale sportive plasate înainte de 6.12.2020 nu mai este disponibil pe mobil sau în aplicație. Ne-am mutat cu totul, ce să mai! Dar tot mai poți vizualiza pariurile plasate înainte de 6 decembrie. Pentru asta este necesar să intri de pe desktop pe site-ul casapariurilor.ro. Te conectezi, intri în rubrica "CONTUL MEU" și apeși pe butonul "Istoric anterior pariuri". Totodată, de acum înainte nu vei mai putea combina pariurile LIVE cu cele pre-match, dar ai numeroase variante de pariere pentru ambele secțiuni de joc, plus sisteme noi, care te ajută să câștigi mai ușor. 

Cam acestea sunt schimbările esențiale de navigare în meniul Casa Pariurilor. Dar surprizele XXL abia acum încep! Fie că joci online sau în agenția de pe strada ta, la Casa Pariurilor ai parte de experiența pe care ți-ai dorit-o! Pe platforma online și în aplicații te așteaptă promoții, sloturi fresh, mese live de cazino și jocuri virtuale mai realiste ca niciodată! Iată principalele beneficii, #CasaFieBine:

- Pariul Șansă - de acum înainte câștigi pe bilet, chiar dacă te "scoate" un meci!

- Premiu Cât Casa - cel mai mare câștig-extra din România îți aduce până la 150% în plus!

- Cashout - ești mereu în controlul pariurilor tale, pe care le poți închide, cu o atingere

- Pariul Domino - cel mai tare sistem de pariere, cu multiple combinații pe un singur bilet

- Pariul Instant - dintr-o atingere în aplicație ți-ai plasat biletul, simplu și eficient! 

Sună bine? Hai să te bucuri de toate avantajele!

Modifică setările cookies