Advertoriale

(P) 5 SuperFuncționalități ale SuperSocial! Ție ce îți place să faci mai mult în aplicația de mobil de la Superbet?

Aplicația de mobil de la Superbet e de ceva timp mai mult decât o simplă aplicație!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 12:20
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 12:24

de Gigi Stancu, Superbet

De când, în interiorul ei, am introdus funcționalitatea Prieteni, aceasta s-a transformat într-o adevărată platformă socială pentru toți pariorii din România. Practic, odată ajuns în universul SuperSocial nu mai ai nevoie de nimic altceva. Găsești informație, socializare, ponturi de la specialiști și multe alte întrebuințări, toate menite să-ți facă experiența de pariere mult mai plăcută și mai productivă! Iată un top 5 al funcționalităților de care ai parte, dacă treci pragul SuperSocial!

Descarcă acum aplicația Superbet, intră în secțiunea Prieteni și fructifică la maximum SuperFuncționalitățile SuperSocial!

Promovează-ți biletele și fii o sursă de inspirație pentru alții!

Cu SuperSocial ai posibilitatea ca toate biletele tale plasate online să fie vizibile pe platformă, astfel încât oricine să se poată inspira de la tine. Cu cât ești mai inspirat, cu atât devii un model de urmat pentru cei care te urmăresc, numărul lor sporind proporțional cu numărul biletelor tale câștigătoare sau pur și frumoase! Poți ajunge ca alții să plaseze același bilet pe care l-ai plasat tu, să-ți ceară sfaturi sau ponturi și să te transformi într-un tipster profesionist! Nu trebuie decât să lași bifată căsuța prin care accepți ca biletele tale plasate online să fie publice și restul se face de la sine!

Comentează biletele cu prietenii și intră apoi pe chaturile meciurilor care te interesează!

SuperSocial e atât de tare pentru că permite interacțiunea directă între pariori, chiar în timp real. Tot ce trebuie să faci este să comentezi cu prietenii la biletele tale, dar și la chatul evenimentelor, care se deschide imediat cum arbitrul fluieră pentru prima dată. Exercițiul este unul excelent pentru socializare, dar și eficient în vederea identificării celor mai bune posibilități de pariere live. De multe ori, gândul bun îți vine pe moment, dar și influențat de prietenii cei mai buni!

Îți personalizezi contul ca pe o adevărată rețea de socializare!

SuperSocial funcționează aproape ca o adevărată rețea de socializare, iar posibilitățile tale sunt nelimitate. Îți poți seta din meniul principal fotografia de profil, poți activa sau dezactiva oricând alerte pentru biletele tale, poți alege să primești notificări când apare ceva de interes pentru tine și multe alte funcții. De asemenea, în secțiunea Prieteni ai o bară în care îți recomandăm prieteni noi, toți din sfera ta de interes. Sună bine, nu?

Află aici totul despre funcționalitatea SuperSocial, precum și regulile de utilizare ale platformei!

Ciulește urechile la ce spun specialiștii!

Superbet se înconjoară mereu de cei mai buni, pentru că suntem cei mai buni! Am păstrat această condiție și când ne-am ales brand ambasadorii, iar aceștia sunt pe SuperSocial. Întâlnește-te online cu mister Ilie Dumitrescu, cu grande Gică Craioveanu și cu mulți alții, toți pariori de ocazie, dar cu cunoștințe vaste în domeniul sportiv. Craioveanu e expert pe La Liga spaniolă și ponturile lui din această zonă sunt adevărate revelații, iar Ilie Dumitrescu te scoate din ceață cu informații și idei despre Anglia și Germania! Urmărește-le SuperBiletele și replică-le online de câte ori vrei tu!

Plasează bilete din SuperStats, promovează-le în SuperSocial și vezi ce spun prietenii tăi despre ele!

Navighează prin site, citește știrile și verifică SuperStats!

SuperSocial nu te scoate nicio secundă din aplicația Superbet, ci rămâi conectat mereu la meciurile tale mereu. Astfel, ai la un singur touch distanță secțiunea știri, acolo unde poți să vezi avancronici la cele mai tari meciuri, statistici și un cont special, SuperStats, pe care descoperi un cont foarte tare, cu cele mai importante evenimente, alese pe sprânceană și pe baza unor analize temeinice! Vino online, vino pe SuperSocial! Vei descoperi un tărâm al pariurilor unde te vei simți ca un semi-zeu!

#ÎmpreunăSuntemSuper     #PariemPeBine

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!