(P) Lumineaza Turnul Eiffel in culorile Romaniei!

(P) Lumineaza Turnul Eiffel in culorile Romaniei!

Vrei sa vezi Turnul Eiffel in culorile Romaniei? Intra aici in cea mai tare provocare de la EURO! 

Turnul Eiffel din Paris va fi luminat in culorile tarii care are cei mai multi sustinatori pe retelele de socializare Facebook si Twitter, in urma unui parteneriat incheiat intre Orange si Primaria din Paris. Pentru a sustine Romania, fanii trebuie sa foloseasca in mesajul lor „#ROU”.

Astfel, in zilele de miercuri, 15 iunie si duminica, 19 iunie, avem sansa sa luminam celebrul turn din Paris in culorile Romaniei.


Cum putem face asta?


Pe Twitter: Suporterii sunt incurajati sa publice mesajul de incurajare pentru tricolori insotit de „#ROU”. Daca taguiesc si contul oficial de Twitter Orange Romania intra intr-o tombola pentru promotionale Euro2016.

Pe Facebook:
Suporterii sunt incurajati sa publice mesajul de incurajare pentru tricolori insotit de „#ROU”. Mesajul trebuie sa fie public. O alta modalitate este direct din pagina de Facebook Orange Romania, in tab-ul dedicat concursului – Tour Eiffel UEFA EURO 2016 . In aplicatie se alege steagul Romaniei, apoi fiecare poate completa un mesaj de incurajare care ajunge apoi intr-un filmulet personalizat cu turnul Eiffel. Acesta trebuie postat pe contul propriu prin share public si intra intr-o tombola pentru promotionale Euro2016. 


Cand:

Jocul este organizat in ziua meciului si este valabil de la ora 00:00 pana la 22:30. Deci pentru a lumina Turnul Eiffel in culorile Romaniei, mesajele trebuie postate pe 15 iunie pana la ora 22:30 si duminica, 19 iunie, pana la ora 22:30. 

Puteti vedea tarile castigatoare sau clasamentul provizoriu pe www.orangesponsorsyou.com

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies