E OFICIAL: PariuriX.com are placerea sa va anunte! (P)

Autor: Sport.ro
Marti 20 Decembrie 2016, 13:18

	E OFICIAL: PariuriX.com are placerea sa va anunte! (P)

In 2016, Mosul a venit ceva mai devreme decat de obicei pentru pariori: S-a lansat noua platforma online a celei mai mari si mai active comunitati de pariori din tara, PariuriX.com!

De acum, experienta pasionatilor de adrenalina va deveni una totala, asta pentru ca noul site are propria sa retea de socializare. Este foarte simplu sa urmaresti activitatea tipsterilor tai preferati. Te poti abona si chiar poti interactiona cu ceilalti membri, dar si cu echipa specialistilor PariuriX.com: Ionut Angheluta, Dan Stefanescu, Marius Hutu, pescadorul, galisandru, ralco, Mirel Nicolae si tuturelul.

PariuriX.com

Pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania gasesti si o serie de detalii extrem de folositoare despre casele de pariuri online care sunt licentiate la ONJN. Topul popularitatii ne arata numarul pariorilor care joaca la fiecare agentie in parte, iar topul cotelor sorteaza agentiile de pariuri sportive online dupa Payout (marja de castig sau comisionul operatorilor).

Pe langa lista agentiilor recomandate, pasionatii de pariuri live sau de practicarea fenomenului de pe dispozitivele mobile pot vedea de asemenea clasamentele relevante care sa-i ajute sa ia cele mai bune decizii atunci cand aleg unde sa joace.

Agentii de pariuri sportive online

Daca iti plac pariurile si totodata discutiile care apareau pe vremuri in agentii, afla ca acestea s-au mutat acum online. Chiar daca nu ai mare experienta in online, nu te teme! Inscrie-te astazi pe site-ul PariuriX.com si discuta liber pe forum cu ceilalti membrii, de la care vei invata foarte multe lucruri si cu ajutorul carora vei reusi sa depasesti orice obstacol. In plus, cu siguranta vei gasi multe informatii si experiente interesante printre cele peste 52.500 de subiecte deschise de-a lungul celor peste 10 ani de existenta.

Forum Discutii Pariuri

Nu uita de concursul Biletul zilei – la care poti participa in mod gratuit si poti avea sansa zilnic sa pui mana pe premiile care se ridica la o valoare totala lunara de 4.500 RON! De asemenea, daca ai nevoie de indrumare pentru migrarea ta spre calea profitabila de a juca la pariuri online, iti recomand sa rasfoiesti acest ghid publicat de insusi fondatorul comunitatii PariuriX.com – Cadar Marius: https://pariurix.com/pdf/ghid-pariuri-sportive-online-cadar-marius.pdf.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies