Advertoriale

Cei mai tari skateri au facut spectacol la Cluj! Imagini de la Dirt on Fire, spectacolul anului in Romania! FOTO

Dirt on Fire e concursului anului in Romania pentru rideri si skateri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iunie 2014, 13:06
Data actualizarii: Duminica 22 Iunie 2014, 13:07

Zona burn a mutat din nou atentia de pe DJi pe cei mai buni rideri si skateri care au fost la concursul Dirt on Fire @ Electric Castle. A fost un spectacol ametitor de skatboarding, BMX&Mountain Bike.

Ziua cea mai lunga din an inseamna si ziua internationala a skateboardingului. Motiv pentru care cei cinci finalisti au incins setup-ul cu super combinatii de trickuri si rasturnari de situatie. A fost un concurs exploziv, cu un castigator surpriza - Dragos Carlan aka Piglet pe primul loc, Marius Diatcu aka Adrenalina pe locul 2 si Razvan Popescu pe locul 3.

Dirt on fire - competitia internationala de dirt BMX&MTB, a avut un line-up impresionant care seta nivelul ca fiind unul de cupa mondiala. Dupa o sesiune de calificari care deja a oprit traficul si a strans o gramada de public, finala a fost pur si simplu incredibila - MC-ul a ramas fara voce, publicul fara ovatii, norii s-au imprastiat, s-au incercat trickuri in premiera mondiala. A fost pacat ca a trebuit ales un castigator, pentru ca toti riderii au fost acolo sus, inclusiv romanii, pompati de nivelul protagonistilor straini.

In cele din urma castigatorii la BMX au fost: Dan Miler locul 1, Szabo Konrad locul 2, Zdenda Pesek locul 3 si Demian Barnabas care si-a insusit titlu de The Best Romanian BMX rider. La categoria de MTB castigatorii au fost: Tomas Zejda locul 1, Xavi Pasamonte Romero locul 2 si Alex Alanko locul 3. Nici aici titlul de The Best Romanian MTB Rider nu s-a lasat neinsusit ducandu-se catre Christoph Baier.

Modifică setările cookies