Cei mai tari skateri au facut spectacol la Cluj! Imagini de la Dirt on Fire, spectacolul anului in Romania! FOTO

Cei mai tari skateri au facut spectacol la Cluj! Imagini de la Dirt on Fire, spectacolul anului in Romania! FOTO

Dirt on Fire e concursului anului in Romania pentru rideri si skateri.

Zona burn a mutat din nou atentia de pe DJi pe cei mai buni rideri si skateri care au fost la concursul Dirt on Fire @ Electric Castle. A fost un spectacol ametitor de skatboarding, BMX&Mountain Bike.

Ziua cea mai lunga din an inseamna si ziua internationala a skateboardingului. Motiv pentru care cei cinci finalisti au incins setup-ul cu super combinatii de trickuri si rasturnari de situatie. A fost un concurs exploziv, cu un castigator surpriza - Dragos Carlan aka Piglet pe primul loc, Marius Diatcu aka Adrenalina pe locul 2 si Razvan Popescu pe locul 3.

Dirt on fire - competitia internationala de dirt BMX&MTB, a avut un line-up impresionant care seta nivelul ca fiind unul de cupa mondiala. Dupa o sesiune de calificari care deja a oprit traficul si a strans o gramada de public, finala a fost pur si simplu incredibila - MC-ul a ramas fara voce, publicul fara ovatii, norii s-au imprastiat, s-au incercat trickuri in premiera mondiala. A fost pacat ca a trebuit ales un castigator, pentru ca toti riderii au fost acolo sus, inclusiv romanii, pompati de nivelul protagonistilor straini.

In cele din urma castigatorii la BMX au fost: Dan Miler locul 1, Szabo Konrad locul 2, Zdenda Pesek locul 3 si Demian Barnabas care si-a insusit titlu de The Best Romanian BMX rider. La categoria de MTB castigatorii au fost: Tomas Zejda locul 1, Xavi Pasamonte Romero locul 2 si Alex Alanko locul 3. Nici aici titlul de The Best Romanian MTB Rider nu s-a lasat neinsusit ducandu-se catre Christoph Baier.

Citeste si:Dirt On Fire
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies