Cupa e la Bucuresti! Vino sa te pozezi cu trofeul Champions League in Piata George Enescu si la Baneasa Shopping Mall! (P)

Cupa e la Bucuresti! Vino sa te pozezi cu trofeul Champions League in Piata George Enescu si la Baneasa Shopping Mall! (P)

Trofeul UEFA Champions League ajunge la Bucuresti si este disponibil publicului, care se poate fotografia cu el, in 17 septembrie in piata George Enescu, intre 10:00 si 22:00, si in 18 septembrie, in Baneasa Shopping City (in zona fantanii interioare), intre 11:00 si 22:00.

UniCredit, Banca Oficiala a UEFA Champions League, a pregatit fanilor o experienta autentica: in prima zi, in piata George Enescu, ei pot vizita muzeul de fotbal pe roti, unde pot juca un meci virtual impotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat pentru a se fotografia alaturi de marele Trofeu. A doua zi, duminica, in Baneasa Shopping City, in zona fantanii interioare, fanii pot face poze cu Trofeul si pot lua autografe de la cei doi ambasadori oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour in Romania.

Anul acesta, Trophy Tour ii are aproape pe fostul jucator international francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit si pe legenda fotbalului romanesc, Miodrag Belodedici, in calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

Dupa succesul editiilor anterioare, din 2009 si 2013, UniCredit a decis sa acorde din nou pasionatilor de fotbal sansa de a trai experienta autentica oferita de catre Trofeul UEFA Champions League.

Inainte de a ajunge la Bucuresti, Trofeul a mai avut opriri la Iasi si Bacau, unde fanii au venit sa il vada si sa se fotografieze cu el si, dupa oprirea din Romania, acesta va ajunge in Serbia, Bosnia Hertegovina, Croatia si Ungaria.

Afla mai multe despre UEFA Champions League Trophy Tour, realizat cu sprijinul UniCredit, accesand: http://bit.ly/2cF2dj0 sau urmarind #ucltrophytour pe retelele sociale.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies