5 case de pariuri online recomandate de Cadar Marius (P)

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Decembrie 2016, 11:51

	5 case de pariuri online recomandate de Cadar Marius (P)

Atunci cand vine vorba despre pariuri online, Cadar Marius este numele de referinta in industria locala.

Fondatorul celei mai mari si mai active comunitati de pariori din Romania, PariuriX.com, ne-a dezvaluit care sunt preferintele sale cu privire la casele de pariuri online licentiate in Romania la ONJN:

"Imi place agentia Netbet in special pentru oferta de pariuri live, deoarece acolo se gasesc, de regula, cele mai multe meciuri, indiferent de ora".

"Unibet este unul dintre operatorii mei favoriti pentru ca are servicii foarte complete si a castigat numeroase premii la nivel european".

Cadar Marius recomanda cu incredere si acest portal complet de rezultate live si statistici avansate din fotbal, unde pariorii pot gasi inspiratie si date relevante pentru analizele lor.

"Sportingbet reprezinta o alegere foarte buna pentru cei care cauta servicii complete si cote mari pentru tipurile de pariu pauza/final cu rasturnare de situatie”.

"Fortuna este agentia perfecta pentru scepticii care chiar nu vor sa depuna cu carduri bancare sau portofele electronice si pentru cei care nu pot astepta 24 de ore pana le intra banii in cont atunci cand retrag."

"Betano are de obicei cea mai bogata oferta pentru campionatele de fotbal din Romania, dar si cea mai buna aplicatie de mobil pentru iPhone si iPad".

Facebook Cadar Marius

Iata si mult asteptata surpriza pe care v-am promis-o: "V-AM PREGATIT PE PARIURIX.COM OFERTE EXCLUSIVE LA TOATE AGENTIILE PREZENTATE MAI SUS!" le-a transmis Cadar Marius cititorilor sport.ro, pe care ii invita sa rasfoiasca ofertele exclusive pe care le-a negociat cu greu pentru pariorii romani.

Pe langa cartea tiparita PARIURI SPORTIVE FARA SECRETE, specialistul care s-a dedicat in ultimul deceniu migrarii pariorilor catre online, a publicat si GHID PARIURI ONLINE – o resursa gratuita dedicata tuturor celor care vor sa stapaneasca pariurile online de la A la Z.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies