10 ianuarie 2017 14:32

Al 4-lea pentru Lucescu. Zenit a facut inca un transfer important: un fost jucator al lui AS Monaco


	Al 4-lea pentru Lucescu. Zenit a facut inca un transfer important: un fost jucator al lui AS Monaco

Mircea Lucescu are parte de o iarna destul de agitata pe piata transferurilor. Romanul cauta intariri pentru Zenit, in vederea castigarii titlului in Rusia.

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu, l-a achizitionat pe francezul Yohan Mollo de la Krylia Sovetov Samara in schimbul sumei de 3 milioane euro. 

Mollo, 27 ani, care evolueaza ca mijlocas de banda, a ajuns la Samara in august 2015 sub forma de imprumut de la AS Saint-Etienne, pentru ca un an mai tarziu sa fie transferat definitiv. In 38 meciuri disputate in liga rusa, Mollo a marcat 5 goluri. Clubul rus nu a oferit detalii financiare si nici despre durata contractului, dar presa rusa a estimat transferul la circa 3 milioane euro. 

In cariera sa, Mollo a mai jucat la AS Monaco, Caen, Granada, Nancy si Saint Etienne. Acesta a bifat si 8 selectii la nationala U21 a Frantei. 

Mollo vine dupa ce Zenit l-a vandut pe mijlocasul belgian Axel Witsel in China. 

Lucescu i-a mai transferat in aceasta iarna pe brazilianul Hernani si pe rusii Andrey Lunyov si Ibragim Tsallagov.

0 comentarii
O romanca este in stare grava dupa atacul din Londra. Ar fi fost proiectata in raul Tamisa de masina teroristului. VIDEO
BRAT