Finul lui Gigi Becali, ucis dupa ce masina lui a fost lovita de tren! Victor Becali s-a dus la locul accidentului:

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2013, 11:52
Data actualizarii: Miercuri 17 Iulie 2013, 14:11

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Afla mai multe informatii despre accident de pe www.stirileprotv.ro

UPDATE 12.10 Accidentul a blocat traficul feroviar pe ruta Bucuresti Baneasa - Pantelimon, a anuntat CFR SA.

"Trenul IR 1681 care circula in relatia Bucuresti - Constanta a surprins si lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferata de la km 11+046, dotata cu bariera automata functionala. Echipele de interventie s-au deplasat la fata locului", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Circulatia feroviara pe relatia Bucuresti Baneasa - Pantelimon este inchisa de la ora 10.30.

Compania "CFR" SA a precizat ca, in acest moment, intarzieri in circulatia feroviara sunt doar in graficul trenului IR 1681.

UPDATE 11.51
La locul accidentului se afla si Victor Becali, venit in urma cu cateva minute. Acesta a refuzat sa vorbeasca cu presa

UPDATE 11:42 Politia a confirmat ca la volanul masinii era Nae Nicolae. In urma verificarilor se pare ca acesta era singur in momentul accidentului. Jumatate din masina a ramas sub locomotiva trenului.

UPDATE 11:38 Conform ultimelor informatii, Nae Nicolae a fost lovit in plin de tren, in timp ce depasea neregulamentar coloana de masini. Trenul avea o viteza de aproximativ 110 kilometri la ora, iar in urma impactului automobilul a fost tarat cel putin 500 de metri. Trupul acestuia a fost gasit la aproximativ 100 de metri de locul impactului, fiind proiectat din automobil.

Stirileprotv.ro
anunta ca un barbat a murit astazi in urma unui accident extrem de grav - o masina a fost lovita de un tren iar persoana a murit pe loc! Initial identitatea persoanei decedate nu a fost cunoscuta insa se pare ca este vorba despre Nae Niculae, finul patronului de la Steaua!

Conform unor informatii de ultima ora, persoana decedata este omul de afaceri Nae Niculae, patronul echipei CS Stefanesti.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX ca persoana aflata in masina a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus in proportie de 90 la suta.

La locul accidentului au ajuns o autospeciala de prim ajutor, o masina a medicului de urgenta si o autrospeciala de stingere, a spus Daniel Vasile.

In urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanta de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferata.

Din primele informatii rezulta ca soferul, aflat la volanul unui autoturism Bentley, mergea dinspre Bucuresti spre Pipera, judetul Ilfov.

Este a doua lovitura grea primita de familia Becali in ultima saptamana dupa moartea mamei fratilor Becali.

Ramai pentru mai multe detalii!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!